Yağışta batan pazarın malları...

Yağışta batan pazarın malları... -Edremitteki kuvvetli yağışta ürünleri zarar gören bazı pazarcılar, yıkayıp temizledikleri iç çamaşırlarını 50 kuruş ve 1 liradan satmayı planlıyor


BALIKESİR (A.A) - Edremitteki kuvvetli yağışta ürünleri zarar gören bazı pazarcılar, yıkayıp temizledikleri iç çamaşırlarını 50 kuruş ve 1 liradan satmayı planlıyor.
     AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, hafta sonunda birçok ev ve iş yerinde su baskınlarına yol açan kuvvetli yağış, bölge pazarcılarını da olumsuz etkiledi. Özellikle giyim ürünleri satan pazarcıların araçları, sel sularının altında kalınca içindeki eşyaları çamur oldu.
     Bölgede henüz sular da akmayınca pazarcılar, çamur içinde kalan mallarını bir traktör arkasında getirdikleri su tanklarının altına bir leğen koyarak yıkadı.
     Taşıma suyla yıkanan çamaşırları, sazlık alandaki aydınlatma direklerine bağladıkları iplerde kurumaya bırakan esnaflar, pazarlarda 5 ile 10 lira arasında sattıkları iç çamaşırları, kuruduktan sonra 50 kuruş ile 1 liradan vermeyi planladıklarını söyledi.
     Maddi zararlarının büyük olduğunu belirten pazarcılar, ürünlerini düşük fiyattan satarak, zararlarını en aza indirmeyi hedeflediklerini ifade etti.
    
     Muhabir: Hakan Firik / Zafer Akpınar
     Yayıncı: Kamuran Akkuş
<< Önceki Haber Yağışta batan pazarın malları... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER