Yalovada elyaf fabrikasındaki yangın

Yalovada elyaf fabrikasındaki yangın -Vali Civelek: Can kaybımız yok, yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor


YALOVA (A.A) - Yalova Valisi Esengül Civelek, AKSA Akrilik Kimya Sanayi A.Ş. Fabrikasında çıkan yangınla ilgili, Can kaybımız yok, yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor dedi.
     Yalova-Karamürsel yolunda bulunan AKSA Akrilik Kimya Sanayi A.Ş. Fabrikasına gelen Civelek, tesislerin içinde yaptığı incelemenin ardından, Sabah duyduğumuz olaydan dolayı üzüldüğümüzü ifade ediyorum. Yangın, elyaf deposunda çıkmış. Can kaybımız yok. Yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor diye konuştu.
     Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve AKSA Yönetim Kurulu üyesi Celal Özel de yangının daha önemli yerlere ulaşmaması için tüm ekiplerin yoğun çaba gösterdiğini ve gerekli önlemlerin alındığını kaydetti.
     Öte yandan yetkililer, alevlere yakın bölümde olan depolarda elyafların bulunması nedeniyle patlama ihtimallerine karşı güvenlik şeridi çekti. Vatandaşlar bölgeden uzaklaştırıldı.
     Çevre il ve ilçelerden itfaiye ekiplerinin destek amaçlı Yalovaya doğru yola çıktığı belirtildi. Yangına helikopter desteği de istendi.
    
     Muhabir: İsmail Ersan/Harun Kaymaz
     Yayıncı: Kamuran Akkuş
<< Önceki Haber Yalovada elyaf fabrikasındaki yangın Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER