Yalovada tablet bilgisayar dağıtımı

Yalovada tablet bilgisayar dağıtımı -Fatih Projesi kapsamında 646 adet tablet bilgisayar dağıtıldı


YALOVA (A.A) - Yalovada Fatih Projesi kapsamında, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından öğrencilere tablet bilgisayar dağıtıldı.
     İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yurtman, Yalova Anadolu Lisesinde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, Fatih Projesi kapsamında daha önce 2 okulda akıllı tahtaların yerleştirildiğini söyledi. Yurtman, şunları kaydetti:
     Yalova Anadolu Lisesi ve Şehit Osman Altınkuyu Anadolu Lisesinde akılı tahtalar yerleştirilmişti. İlimize 646 adet tablet bilgisayar gönderildi. Bugün bu iki okulda tablet bilgisayar dağıtımını yapacağız. Yalova Anadolu Lisesinde 300 öğrenciye ve 93 öğretmene tablet bilgisayarlar verilecek. 21 tane de yedek tablet bilgisayarımız bulunmakta. Şehit Osman Altınkuyu Anadolu Lisesinde ise 180 öğrenciye ve 52 öğretmene bu tablet bilgisayarı teslim edeceğiz.
     AK Parti Milletvekili Temel Coşkun ise öğrencilere çağın imkanlarını sunduklarını dile getirerek, Birçok gelişmiş ülkede bu uygulama yokken biz hayata soktuk. Bu size sunulan imkanları iyi kullanmanızı istiyoruz dedi.
     Vali Esengül Civelek ise proje ile öğrencilerin çok sayıda kitabı taşımaktan kurtulduğunu dile getirerek, Proje ile öğrencilerimiz bilgiye daha hızlı ulaşacaklar. Bu tablet bilgisayarlarla öğrencilerimiz daha iyi bir eğitim alacağına inancımız tam. Herkese hayırlı olsun ifadesini kullandı.
     Ardından bir grup öğrenciye temsili olarak bilgisayarlara takdim edildi.
    
     Muhabir: Erhan Erdoğan
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber Yalovada tablet bilgisayar dağıtımı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER