Yalova Gönüllü Meclisi Toplantısı

Yalova Gönüllü Meclisi Toplantısı -Belediye Başkanı Koçal: Derdimiz, vatandaşlarımızın gelirini artırmak. Bunun için de önemli olan sektör turizmdir


YALOVA (A.A) - Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçaln da katıldığı Gönüllü Meclisi Toplantısı düzenlendi.
     Belediye Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıda konuşan Koçal, eski arboretum alanına yapılacak turizm yatırımlarıyla ilgili bilgi verdi.
     Turizm yatırımlarındaki amacın vatandaşın gelirini arttırmak olduğunu belirten Koçal, Derdimiz, vatandaşlarımızın gelirini arttırmak. Bunun içinde önemli olan sektör turizmdir. Türkiyenin turizm başkenti olan bir yerdik. Tekrar bunu canlandırmak istiyoruz. Turistin gezeceği unsurları oluşturmak istedik. Müzeler kurduk, kuruyoruz. Fotoğraf çekilecek yerler yaptık. Pazarlanabilecek unsurlar oluşturduk. Böylece gelecek turistlerin şehri gezmesini sağlayacağız dedi.
     Turizm yatırımlarıyla turist sayısının artacağını dile getiren Koçal, Bizim hedefimiz 2 milyon turist. Yalova özellikleriyle 2 milyon turisti kaldırabilecek potansiyele sahiptir. Bu yılda 400-500 milyon dolar paranın ile girmesini sağlayacak turist sayısıdır. Yalova inşallah otel yatırımlarıyla turizm kenti olacaktır diye konuştu.
    
     Muhabir: Erhan Erdoğan / Doğukan Altınay
     Yayıncı: Erdem Gültekin
<< Önceki Haber Yalova Gönüllü Meclisi Toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER