Yalova Üniversitesi Merkez Kampüsü temel atma

Yalova Üniversitesi Merkez Kampüsü temel atma töreni -Rektör Prof. Dr. Eruslu: -Bugün yapılan çalışmalarda kapıcısından rektörüne kadar hepsi bu davaya gönül ve emek vermiştir -Vali Civelek: -2013 yılı üniversitemiz


YALOVA (A.A) - Yalova Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Niyazi Eruslu, Bugün yapılan çalışmalarda kapıcısından rektörüne kadar hepsi bu davaya gönül ve emek vermiştir dedi.
     Eruslu, Çınarcı Yolundaki Yalova Üniversitesi Merkez Kampüsünün temel atma töreninde yaptığı konuşmada, yapılacak yeni kampüsten dolayı sevinçli olduklarını söyledi.
     Üniversitelerinin büyümeye devam ettiğini dile getiren Eruslu, Bundan sonra yeni yerimizde daha da kaliteli eğitim vereceğiz. En kısa zamanda üniversitemizde var olan reaksiyon büyücek ve bütün Yalovayı kapsayacak. Bugün yapılan çalışmalarda kapıcısından rektörüne kadar hepsi bu davaya gönül vermiş ve emek vermiştir diye konuştu. .
     Vali Esengül Civelek ise Yalova için anlamlı ve tarihi bir günü yaşadıklarını belirterek, 2008 yılından bu yana her yıl artan öğrenci sayısı, kaliteli eğitim, güçlü akademik kadrosuyla diğer üniversitelerle rekabet edebilir güce sahip olan üniversitemizle gurur duyuyoruz. Üniversitemizin daha ileri yerlere götürülmesi için ve Yalovanın bir eğitim kenti olması noktasında, devlet, üniversite, özel sektör, sivil toplum kuruluşları olarak var olan iş birliğimizi güçlendirerek çalışmalarımıza devam ediyoruz. 2013 yılı üniversitemiz için yatırım yılı olacaktır ifadesini kullandı.
     Konuşmaların ardından Vali Civelek, Belediye Başkan Yakup Koçal, Rektör Prof. Dr. Eruslu ve heyet temele ilk harcı döken butona bastı.
    
     Muhabir: Erhan Erdoğan-İsmail Ersan / Halil İbrahim Başer
     Yayıncı: Murat Taydaş
<< Önceki Haber Yalova Üniversitesi Merkez Kampüsü temel atma Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER