Yarım Elma Derneğinden 10 aileye buzdolabı

Yarım Elma Derneğinden 10 aileye buzdolabı yardımı


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Afyonkarahisar Yarım Elma Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, ihtiyaç sahibi 10 aileye buzdolabı yardımında bulundu.
     Afyonkarahisar Özel Halk Otobüsleri (Turex) Müdürü Galip Şanlı tarafından Yarım Elma Derneğine bağışlanan 10 buzdolabının ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılması amacıyla dernek binası önünde tören yapıldı.
     Dernek Başkanı Bekir Demirayak, törende, 7 yıldır hizmet veren derneğin, hayırseverlerin destekleriyle her geçen gün biraz daha büyüdüğünü söyledi.
     Bu yıl bin 500 kişiye 150 lira değerinde 24 çeşit eşya ile yanında et ve yumurta yardımlarında bulunduklarını dile getiren Demirayak, Şu anda buzdolabı, çamaşır makinesi ve diğer ev eşyalarını birinci el, ikinci el olmak üzere dikkatle takip ediyoruz. İkinci el eşyaların kullanılacak durumda olanlarını alıyoruz. Bin 500 kişiyi, çoluğunu çocuğunu ayakkabısından terliğine baştan aşağı giydirdik. Bunun yanında elimizde 400ün üzerinde gelinlik var. Köylere kadar gelinlik dağıtıyoruz.
     Dernek Müdürü Mesut Akkaş da Afyonkarahisar Belediyesi Sosyal Yardımlaşma Birimi ve Yarım Elma Derneği olarak ihtiyaç sahibi 10 aileyi belirlediklerini ve buzdolaplarının evlerine teslim edileceğini kaydetti.
     Akkaş, Ramazan Bayramı yaklaştığı için ihtiyaç sahibi öksüz, dul, yetim ve engellilere arefe gününe kadar giyim eşyası yardımı dağıtımlarının süreceğini sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Mustafa Güngör
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Yarım Elma Derneğinden 10 aileye buzdolabı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER