Yaşamına son verdi ama 6 kişiye

Yaşamına son verdi ama 6 kişiye hayat verecek -Trabzonda çalıştığı özel bir hastanede tabancayla kendisini vurarak intihar girişiminde bulunan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden özel güvenlik görevlisi Emre Yavuz Alp son s


TRABZON (A.A) - Trabzonda çalıştığı özel bir hastanede tabancayla kendisini vurarak intihar girişiminde bulunan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden özel güvenlik görevlisi Emre Yavuz Alp son solculuğuna uğurlandı. Alpin, ailesi tarafından bağışlanan kalbi, karaciğeri ve böbreklerini 6 hastaya hayat verecek.
     Vakfıkebir ilçesindeki özel bir hastanede çalışan ve 2 Nisan Salı günü aynı hastanenin kalorifer dairesinde tabanca ile kendini vurarak intihar girişiminde bulunan özel güvenlik görevlisi Emre Yavuz Alp (32), tedavi gördüğü Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesinde dün yaşamını kaybetti.
     Alpin cenazesi, ailesi tarafından hastaneden alınarak bugün ilçedeki Merkez Yeni Camiye getirildi. Alpin cenazesi burada öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından aynı ilçedeki Körez Mahallesindeki aile mezarlığına defnedildi.
     Ölen Emre Yavuz Alpin cenazesine katılan annesi Aynur ve babası Fikri Alp ile yakınları gözyaşlarını tutamadı.
    
     -Anne Alp: Benim oğlum ölmedi, yaşayacak
    
     Anne Aynur Alp, ölen oğlu Emre Yavuz Alpin organlarını bağışladıklarını belirterek Oğlum güle güle git, cennet kuşu ol. Yavuzlar yaşasın. Onların annelerini sevindir oğlum. Onların çocukları yaşasın oğlum. Benim cenazem var onların bayramı olsun oğlum. Benim oğlum ölmedi, yaşayacak. Benim oğlum çoğaldı. Daha çok Yavuzum oldu dedi.
     Emre Yavuz Alpin yakını Mehmet Alp ise Emre Yavuz Alpin beyin ölümü sonrası organlarını bağışlamaya karar verdiklerini anlatarak, İyi bir şey yaptığımızı düşünüyorum. Bizim Yavuz rahmetli oldu ama organları 5-6 bedende hayat bulacak. Genç insanlarımızın yaşamasına mutlu olmasına vesile oldu. Bu noktada iftihar ediyorum dedi.
     Mehmet Alp, ölen Emre Yavuz Alpin karaciğeri ve böbreklerinin 5 ayrı hastaya nakledilmek üzere Samsuna, kalbinin ise hayatını makineye bağlı olarak sürdüren bir başka hastaya nakledilmesi için Antalyaya gönderildiğini ifade etti.
    
     Muhabir: Muhammet Taş / Tuncay Bekar
     Yayıncı: Hüseyin Likodğlu
<< Önceki Haber Yaşamına son verdi ama 6 kişiye Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER