Yaşlılar Haftası

Yaşlılar Haftası -Ankara Valisi Yüksel: -Yaşlılarımızın sorunlarını anlamak, onların yaşamlarını güvenli ve huzurlu olabilecekleri bir ortam içerisinde sürdürmelerini sağlamak sosyal devletin görevidir


ANKARA (A.A) - Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, yaşlıların sorunlarını anlamanın, onların yaşamlarını güvenli ve huzurlu olabilecekleri bir ortam içerisinde sürdürmelerini sağlamanın sosyal devletin görevi olduğunu bildirdi.
     Yüksel, Yaşlılar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, İçinde yaşadığı toplumun gelişmesi uğruna yıllarını tüketen, hayat rehberlerimiz yaşlılarımıza hak ettikleri değerin verilmesi toplumsal bir görevdir ifadelerini kullandı.
     Toplumun temel direkleri olan, yaşamının en önemli yıllarını toplumu ve ailesi uğruna harcayan, saçını süpürge ve ellerini nasır yapan yaşlıların iyi anlaşılması ve ne beklediklerinin de doğru algılanması gerektiğini belirten Yüksel, şunları kaydetti:
     Bu bağlamda yaşlılığın toplumla bütünleştirilmesi ve bir yaşam biçimi olarak benimsenmesi temennimdir. Yaşlılarımızın sorunlarını anlamak, onların yaşamlarını güvenli ve huzurlu olabilecekleri bir ortam içerisinde sürdürmelerini sağlamak sosyal devletin görevidir. Yaşlılarımıza sağlıklı ve huzurlu uzun ömürler diliyorum.
    
     Muhabir: Merve Yıldızalp
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber Yaşlılar Haftası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER