Yaz tatilinde umreye gidecek öğrencilere uyarı

Yaz tatilinde umreye gidecek öğrencilere uyarı -Malatya Müftülüğü, yaz tatilinde umreye gitmek isteyen öğrenci, öğretmen ve öğretim görevlilerine son müracaat tarihini beklemelerini önerdi


MALATYA (A.A) - Malatya Müftülüğü, yaz tatilinde umreye gitmek isteyen öğrenci, öğretmen ve öğretim görevlilerine son müracaat tarihini beklemelerini önerdi.
     Müftülük, internet sitesinden yaptığı duyuruda, Diyanet İşleri Başkanlığının yaz dönemi ve Ramazan ayı umre tur kayıtlarına ilave olarak yaz tatilinde öğrenci, öğretim görevlisi, öğretmen ve eşleriyle öğrenci velileri için umre programı düzenlediğini hatırlattı.
     16-20 Haziran/30 Haziran-04 Temmuz ve 30 Haziran-04 Temmuz/14-18 Temmuz tarihleri arasında iki dönem halinde yapılacak umre programlarının kontenjanlarının Türkiye genelinde olduğu anımsatılan duyuruda, umreye gitmek isteyenlerin son müracaat tarihini beklenmeden kayıtlarını yaptırmaları uyarısında bulunuldu.
     Diyanet İşleri Başkanlığının hazırladığı 14 günlük umre programında öğrenciler için 2 kişilik oda 715, 3 kişilik oda 680 avro, öğretim görevlisi, öğretmen ve eşleri için 2 kişilik oda 835, 3 kişilik oda 790 avro, öğrenci velileri için ise 2 kişilik oda 990, 3 kişilik oda ise 955 avro olarak belirlendi.
     Mekke ve Medinede 7şer gün kalınacak umre programının başvuruları, ilk tur için 25 Mayıs, ikinci tur için de 11 Haziranda sona erecek.
     (TBK-ÖND-EMN)
<< Önceki Haber Yaz tatilinde umreye gidecek öğrencilere uyarı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER