Yeni yıl mesajları

Yeni yıl mesajları -Şehitkamil Belediye Başkanı Fadıloğlu: -Hep birlikte güzel bir Şehitkamil için çalıştık -Şahinbey Belelediye Başkanı Tahmazoğlu: -Şahinbeyi daha modern ve daha çağdaş bir kent konumuna dönüştürebilme adı


GAZİANTEP (A.A) - Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, acısı ve tatlısıyla bir yılı daha geride bıraktıklarını ve umutları yeni bir yıla taşıdıklarını bildirdi.
     Rıdvan Fadıloğlu, yaptığı yazılı açıklamada, 2012de vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda hazırlanan birçok projeyi hayata geçirdiklerini belirtti. Projelerin 2013 yılında da devam edeceğini kaydeden Fadıloğlu, şöyle devam etti:
     Acısı ve tatlısıyla bir yılı daha geride bıraktık ve umutları yeni bir yıla taşıdık. Birçok alanda hizmete girecek yeni projelerimiz var. Bu projeler, Şehitkamilin ekonomik ve sosyal hayatına artı değerler katacak. Yeni ihtiyaçlar, gelişmeler ve talepler dikkate alınarak geleceğe dönük proje üretmeye de devam edeceğiz. Belediyelerin toplumsal duyarlılığın baş aktörleri arasında olduğunu biliyoruz. Bu bakış açısıyla hazırladığımız sosyal sorumluluk projelerinde öncelikle eğitim, meslek edindirme ve kent hayatına adaptasyon gibi konulara önem verdik. Mahallelere göre farklılaşan ihtiyaçlara çözümler ürettik.
     Fadıloğlu, 2012 yılını hizmetlerle geçirdiklerini, çalışmaların 2013 yılında artarak devam edeceğini vurguladı.
    
     -Başkan Tahmazoğlunun yeni yıl mesajı
    
     Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, yeni yılın tüm insanlığa huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini diledi.
     Tahmazoğlu, yeni yıl mesajında, 2012 yılının acısıyla tatlısıyla geride kaldığını ve belediye olarak yeni yılı umutlarla karşıladıklarını aktardı.
     Yeni yılın tüm insanlığa huzur, sağlık ve mutluluk getirmesi temennisinde bulunan Tahmazoğlu, şunları kaydetti:
     Geride bıraktığımız 2012 yılında zamanı ve kaynakları en iyi şekilde kullanarak, hemşehrilerimize hizmetin en iyisini sunmak için yoğun bir çaba gösterdik. Şahinbeyi daha modern ve daha çağdaş bir kent konumuna dönüştürebilme adına önemli hizmetler gerçekleştirdik. İlçemizi geleceğe hazırlama yolunda, hizmet süremiz boyunca hayata geçirdiğimiz hummalı çalışmalara gösterdiğiniz anlayış ve hoşgörüden dolayı siz değerli hemşehrilerime teşekkür ediyorum. 2013 yılında Şahinbeyimizi daha güzel yerlere taşımak, insanımızı hak ettiği güzel yaşam şartlarına kavuşturmak için çalışmaya devam edeceğiz.
     Tahmazoğlu, tüm vatandaşların yeni yılını kutladı.
    
     Muhabir: Adem Yılmaz-Zerin Özdilek
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber Yeni yıl mesajları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER