Yenimahalle Kültür Merkezi yeni dönemi başlıyor

Yenimahalle Kültür Merkezi yeni dönemi başlıyor


ANTALYA (A.A) - Büyükşehir Belediyesi Yenimahalle Kültür Merkezi, yeni dönemi 15 Ekim Pazartesi günü Yenimahalle Kültür Merkezi Türk Halk Müziği Cumhuriyet Korusunun Güz konseri ile açacak.
     Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığına bağlı Yenimahalle Kültür Merkezi, Kepez ilçesinde gerçekleştirdiği kurslarda 450 kursiyere keman, gitar, ritim, bağlama, tiyatro, diksiyon, drama, modern dans ve bale kurslarının yanı sıra yağlı boya ve zumba dans kurslarında eğitim verildi.
     Ekim ayında başlayan güz dönemi kurslarının kayıtları, ay sonuna kadar sürecek. Çoğunluğu 18 yaş altı çocuk ve gençler için açılan kurslara ek olarak yetişkinler için de kurslar açıldı. İletişim Sanatları ve Teknolojileri Eğitim Programı, Kitaptan Kitaba projesi gibi velilere yönelik etkinlikler düzenlendi.
     Kitaptan Kitaba projesiyle, kitap okumayı sevdirmek ve okuma alışkanlığı kazandırmak amaçlanıyor. Kültür Merkezi, yeni dönemini Yenimahalle Kültür Merkezi Türk Halk Müziği Cumhuriyet Korusunun Güz konseri ile açacak.
     Konser, 15 Ekim Pazartesi günü saat 20.00de Yenimahalle Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek.
    
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Yenimahalle Kültür Merkezi yeni dönemi başlıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER