Yeşilpınar Belediye Başkanı Kılıçın partisinden istifası

Yeşilpınar Belediye Başkanı Kılıçın partisinden istifası etmesi -CHP Hatay milletvekilleri, Kılıçın istifasıyla ilgili iddialarına cevap verdi


HATAY (A.A) - CHP Hatay Milletvekilleri Refik Eryılmaz, Hasan Akgöl ve Mevlüt Dudu, partisinden istifa ettiğini açıklayan Yeşilpınar beldesi Belediye Başkanı Malik Kılıçın iddialarına cevap verdi.
     CHP Hatay Milletvekili Refik Eryılmaz, CHP Hatay İl Binasında düzenledikleri basın toplantısında yaptığı konuşmada, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlunun kente ziyaretiyle ilgili program hazırlanırken görüşlerine başvurulmadığını söyledi.
     Kılıçdaroğlunun programında yaşanan aksaklıklardan milletvekillerinin sorumlu tutulmak istenmesinin iyi niyetli bir yaklaşım olmadığını belirten Eryılmaz, Yeşilpınar Belediyesi hizmet binasının açılışı programı il başkanı tarafından hazırlandı ve bu konuda hiçbir milletvekilinin herhangi bir müdahalesi kesinlikle olmadı dedi.
     Partiden istifa eden Belediye Başkanı Kılıç ile hiçbir sorunlarının olmadığını ifade eden Eryılmaz, şöyle devam etti:
     Biz üç milletvekili olarak, genel başkanımızı, Yeşilpınar beldesine giderseniz istifa ederiz şeklinde tehdit ettiğimiz yönündeki iddialar partiyi yıpratmaya yönelik komik iddialardır. Bizim ne istifa eden belediye başkanıyla, ne de yıllardır CHPye her koşulda sahip çıkan yiğit ve devrimci Yeşilpınar beldesi halkıyla hiçbir zaman sorunumuz olmamıştır ve olmayacaktır. Milletvekillerini halkımızla karşı karşıya getirmeye parti içerisinde nifak tohumu ekmeye kimsenin gücü yetmeyecektir. Buna asla izin veremeyeceğiz. İstifa eden belediye başkanımızın bizimle ilgili açıklamasını esefle ve büyük bir üzüntüyle karşıladığımızı ifade etmek istiyoruz. Bu suçlamayı şiddetle reddediyoruz
     CHP Hatay Milletvekili Hasan Akgöl de, kendilerine yönelik yapılan suçlamanın ahlaki kuralların dışında olduğunu söyledi.
     CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu ise ne kendisinin ne de diğer milletvekillerinin CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlunun Hatay ziyaret programının hazırlanışı ile ilgili hiçbir alakalarının olmadığını kaydetti.
    
     Muhabir: Hatay / Salim Taş
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Yeşilpınar Belediye Başkanı Kılıçın partisinden istifası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER