YGSde dağıtılan kırtasiye malzemeleri, ziyan olmadı

YGSde dağıtılan kırtasiye malzemeleri, ziyan olmadı -Bartında Genç Dönüşüm Projesi kapsamında sınav merkezlerinden toplanan kalem, kalemtıraş ve silgiler, ihtiyaç sahibi öğrencilere verildi


BARTIN (A.A) - Yükseköğretime Geçiş Sınavına (YGS) giren adaylardan toplanan kırtasiye malzemeleri, ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtıldı.
     Gençlik ve Spor Bakanlığınca uygulanan Genç Dönüşüm Projesi kapsamında, Derbent İlkokulunu ziyaret eden Bartın Gençlik Merkezi görevlileri, sınava giren adaylardan topladıkları bin 200 adet kalem, silgi ve kalemtıraşı öğrencilere verdi.
     Bartın Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Ali Özdemir, gazetecilere yaptığı açıklamada, topluma fayda sağlamak istediklerini belirterek, sosyal ve kültürel faaliyetlere önem verdiklerini söyledi.
     YGSde dağıtılan kalem, silgi ve kalemtıraşları sınav merkezlerinden topladıklarını anlatan Özdemir, İnşallah öğrencilere ufak da olsa bir katkıda bulunmuşuzdur. Bugün belki de en çok yanında olunması gereken kişilerin yanındayız. Bunlarla yetinmeyip sosyal ve kültürel alandaki faaliyetlerimizle faydalı işler yapmak istiyoruz diye konuştu.
     Öğrencilerle okulun duvarlarına resim çizen görevliler, Mesnevi Öyküleri ve Şehnameden Seçmeler adlı kitaplar dağıttı.
    
     Muhabir: Kasım Sakallı/Sinan Özmüş
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber YGSde dağıtılan kırtasiye malzemeleri, ziyan olmadı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER