Yozgatta Her Öğretmene bir fidan

Yozgatta Her Öğretmene bir fidan -Yozgat Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü anısına 6 bin fidanlık ağaçlandırma sahası oluşturuldu


YOZGAT (A.A) - Yozgat Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü anısına 6 bin fidanlık ağaçlandırma sahası oluşturuldu.
     Şahin Tepesinde oluşturulan sahaya Belediye Başkanı Yusuf Başer, Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş ve öğretmen ve öğrenciler fidan diktiler.
     Belediye Başkanı Başer, Yozgat Belediyesi olarak yeşil bir Yozgat Projesi kapsamında Şahin Tepesine 3 Aralık Dünya Engelliler Gününün anısına engelli vatandaşlar için 3 bin fidanı toprakla buluşturduklarını anımsattı.
     24 Kasım Öğretmenler Gününde her öğretmen için bir fidan dikmek istediklerini fakat hava şartları müsait olmadığı için bugüne bıraktıklarını anlatan Başer Milli Eğitim Müdürlüğümüz her öğretmene bir ağaç düşecek şekilde 6 bin fidanımızı bugün toprakla buluşturuyoruz. İnşallah Yozgatımız yeşil bir il olacak dedi.
     Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş ise, Belediye Başkanı Başere teşekkür ederek, Ağaç dikmek görevimiz ama bu gün burada müdürlüğümüze ayrılan saha bize verilen değeri gösteriyor. Biz 24 Kasımda başkanımızla görüşmemizde 6 bine yakın öğretmenimiz olduğunu söylemiştik. Başkanımız bize jest olsun diye her öğretmen için bir tane fidanı toprakla bugün burada toprakla buluşturuyor. Biz bu uygulamayı Bakanlığımızın başlattığı belediyeler ile ortak yürütülen Okullar Hayat Bulsun projesinin bir parçası olarak da görüyoruz diye konuştu.
    
     Muhabir: Özcan Güney
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Yozgatta Her Öğretmene bir fidan Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER