YURTKURun ücretsiz sinema günleri

YURTKURun ücretsiz sinema günleri -YURTKUR Muğla Kredi ve Yurtlar Kurumunda kalan öğrencilerde tarih bilinci oluşması, milli ve manevi değerlere bakışında farkındalık oluşturmak amacıyla Sinema Günleri düzenledi (Fotoğr


MUĞLA (A.A) - Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (YURTKUR) tarafından yurtlarda kalan öğrenciler için düzenlenen ücretsiz Sinema Günleri kapsamında Muğla Kredi ve Yurtlar Kurumunda kalan öğrenciler, ücretsiz Çanakkale: Yolun Sonu filmini izledi.
     YURTKUR Milli Piyango Kız Öğrenci Yurdu Müdürü Şükran Er, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yurtlarda kalan öğrencilerin tarih bilincini geliştirmek, milli ve manevi değerlere bakışında farkındalık oluşturmak amacıyla yakın tarihle ilgili olayların anlatıldığı filmlerin izlemesinin sağlanması için yurtlara bilgi gönderildiğini söyledi.
     Sinema Günlerinde bilet ücreti ve sinemaya ulaşım giderlerinin kurumlarınca karşılandığını belirten Er, Bu kapsamda yurtlarda barınan 300 öğrenci Çanakkale: Yolun Sonu filmini izledi. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum dedi.
     Filmi izleyen öğrenciler ise YURTKUR yetkililerine teşekkür ederek, yapılan çalışmanın yurtta kalan öğrenciler için çok faydalı olduğunu kaydetti.
    
     Muhabir: Durmuş Genç
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber YURTKURun ücretsiz sinema günleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER