Yüzeyi karla kaplı zeminde antrenman

Yüzeyi karla kaplı zeminde antrenman -Bölgesel Amatör Liginde mücadele eden Karsspor, antrenmanlarını karla kaplı Kars Şehir Stadyumunda sürdürüyor


KARS (A.A) - Bölgesel Amatör Liginde (BAL) mücadele eden Karsspor, antrenmanların karla kaplı Kars Şehir Stadyumunda sürdürüyor.
     Stat görevlileri yüzeyi tamamen karla kaplanan sahanın çizgilerini belli etmek için de kömür tozu kullanıyor.
     Karsspor Teknik Direktörü Hayrettin Tekelioğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, antrenmanlarını karla kaplı sahada sürdürdüklerini söyledi.
     Takımda önemli oyucuların sakatlıkları dolayısıyla hafta sonu oynanacak Gümüşhane Hürriyetspor maçında forma giyemeyeceğini ifade eden Tekelioğlu, İlk yarıda oluşturduğumuz olduğumuz takımdan gerekli randımanı alamayınca, ligden de biraz uzaklaşınca yeni bir takım oluşturduk. Daha genç, dinamik, gelecek yıl kalabilecek ve takımın iskeletini oluşturabilecek bir oyuncu grubu kurduk dedi.
     Tekelioğlu, karla kaplı zeminde antrenman yapmanın da maç yapmanında zor olduğunu anlatarak, şunları kaydetti:
     Bizim ayakkabılarımız tamamen buza dayanıklı yapılmış bir ayakkabı ama biz yine de zorluk yaşıyoruz. Biz de kar üzerinde oynuyoruz, rakip de. O zaman bizim de bir avantajımız olmuyor. Saha gerektiği gibi temizlemedi. Sonuçta kar memleketi. Bu şartlar futbolcuların da sağlığını etkiliyor. Biz batan bir zeminde oynuyoruz. Burada büyük bir kondisyon ve efora gerek var. Futbolcularda müsabakalarda çeşitli ağrılar oluşuyor çünkü yumuşak karın üzerinde oynuyorsunuz. Sahanın çizgileri de kömür tozuyla belirleniyor.
    
     Muhabir: Çağlar Sefertaş
     Yayınçı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Yüzeyi karla kaplı zeminde antrenman Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER