Zafer Bayramı mesajları

Zafer Bayramı mesajları -Odunpazarı Belediye Başkanı Sakallı: -Ulusal bağımsızlığımızı sonsuza dek yaşatmanın şartı, çağdaşlık yolunda Atatürk devrimlerinin ışığında, azimle ilerlemekten geçmektedir


ESKİŞEHİR (A.A) - Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
     Sakallı, milli hakimiyet, birlik ve beraberlik anlayışının eseri olan 30 Ağustos Zaferinin 90. yıl dönümünü milletçe kutlamanın büyük mutluluk ve heyecanı içinde olduklarını bildirdi.
     30 Ağustosun Türk milletinin kendisini tarih sahnesinden silmek isteyenlere anlamlı, ağır ve unutamayacakları bir ders verdiği önemli bir gün olduğunu dile getiren Sakallı, şu ifadelere yer verdi:
     30 Ağustos birlik, beraberlik ve kardeşliğin perçinlendiğinin, milli değerlerimizin korunması için öz değerlendirmenin yapıldığının, sevinçlerin paylaşıldığının, milli ve manevi duygularımızın zirvelerdeki yerini koruduğunun açık bir örneğidir. Bu duygu ve düşüncelerle Türkiye Cumhuriyetinin kuruluş temellerinin atıldığı bu anlamlı günde, Büyük Önder Atatürk ve şehitlerimizi rahmetle anarken, ulusumuzun geçmişte yaşadığı acı günleri bir daha yaşamamasını temenni eder, huzur ve barışın egemen olduğu bir dünya dileklerimle tüm hemşehrilerimizin ve Türk ulusunun 30 Ağustos Zafer Bayramını yürekten kutlarım.
    
     -ETO Başkanı Karacan
    
     Eskişehir Tİcaret Odası Başkanı (ETO) Harun Karacan, 30 Ağustos Zaferinin azmin, inancın, birlik ve beraberliğin eseri olduğunu vurguladı.
     Kahraman milletin tarihi yeniden yazdığı, bağımsızlık mücadelesini kazandığı zaferin 90. yılını kutlamanın gurur ve sevinci içinde olduklarını belirten Karacan, mesajında şunları bildirdi:
     Ne mutlu ki bizlere, vatanını seven, bu uğurda canını bile hiç düşünmeden feda eden bir ulusun evlatlarıyız. 30 Ağustos günü, Türk milleti yalnızca bir zafer kazanmamış, kaderini de değiştirmiştir. Bu zafer, bağımsızlığa ve vatanına olan sevginin, azmin eseridir. Büyük imkansızlıklara karşın ve üstün gayretlerle elde edilen bu başarı, inancın, birlik ve beraberliğin ne denli önemli olduğunu belgelemektedir. Bizlere düşen görev ise, emanet edilen bu vatanı ekonomiden eğitime, sanattan sosyal yaşama kadar birçok alanda daha ileriye taşımak için hizmet etmektir. Türk tüccar ve sanayicisi olarak bizler sorumluluğumuzun ve hedeflerimizin gerçekleşmesi için neler yapmamız gerektiğinin bilincindeyiz.
    
     -AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Ata
    
     AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Vahap Ata, 30 Ağustos 1922de millet için umutsuzluğun sona erdiği tarihe altın harflerle yazılan gün olduğunu vurguladı.
     Ata, 30 Ağustos Zafer Bayramının 90ıncı yıl dönümünü, milletçe kutlamanın mutluluk ve gururunu yaşadıklarını belirterek, bu gururu yaşatan milli mücadelenin tüm kahramanlarını saygı ve minnetle andıklarını kaydetti.
    
     -Sağlık-Sen Şube Başkanı Tekin
    
     Sağlık-Sen Şube Başkanı Abdulbaki Tekin, 30 Ağustosun Türk milletinin tarihinde dönüm noktası sayılacak savaşların kazanıldığı şanlı zaferin bayramı olduğunu kaydetti.
     Türklerin tarih boyunca hürriyet ve istiklale timsal olduğunu, anlatan Tekin, Cumhuriyete giden yoldaki en önemli adımlardan birisi olan ve sömürgeci niyetlerin vatanımızdan sökülüp atıldığı 30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Muharebesi Zaferinin 90ıncı yıl dönümünü hayranlıkla kutluyorum ifadelerini kullandı.
    
     -LDP İl Başkanı Artan
    
     Liberal Demokrat Parti (LDP) İl Başkanı Önder Artan, Atatürk ve silah arkadaşlarının öncülüğünde kurulan Türkiye Cumhuriyeti Devletinin bağımsızlığı, güçlü ordu ve milletin ulusal bilinciyle ilelebet korunacağını bildirdi.
     30 Ağustos Zafer Bayramının Türk ulusunun hem bağımsızlığını hem de toprak bütünlüğünü perçinlendiğini ifade eden Artan, 30 Ağustosun Tüm milletinin özgürlük ve bağımsızlığın sembolü olan Zafer Bayramını kutladı.
    
     Muhabir: Sinan Balcıkoca
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Zafer Bayramı mesajları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER