Zafer Kalkınma Ajansından yeni destek programları

Zafer Kalkınma Ajansından yeni destek programları -Teknik Destek Programı ve Doğrudan Faaliyet Desteği Programı ile bölgedeki kurum ve kuruluşlara 2 destek programı verecek


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Zafer Kalkınma Ajansı, bölgedeki kurum ve kuruluşlara, 2012 Yılı Teknik Destek Programı ve 2012 Yılı Doğrudan Faaliyet Desteği Programı adında iki yeni destek programı verecek.
     Zafer Kalkınma Ajansından yapılan yazılı açıklamada, Afyonkarahisar, Kütahya, Manisa ve Uşak illerindeki kurum ve kuruluşlar için, kapasitelerinin arttırılarak bölgesel kalkınmaya katkı sağlaması ve nitelikteki çalışmalara destek sağlanması amacıyla iki destek programı verileceği bildirildi.
     2012 Yılı Teknik Destek Programının eğitim ve danışmanlık hizmeti, 2012 Yılı Doğrudan Faaliyet Desteği Programının ise fizibilite ve etüt çalışmalarına hibe sağlayacağı bildirilen açıklamada, şu bilgilere yer verildi:
     Destekler, Zafer Kalkınma Ajansı uzmanları veya ajansın uygun gördüğü, alanında uzman kişiler aracılığıyla sağlanacak. Program için 310 bin lira bütçe ayrıldı. Program, 3 dönem halinde yürütülecek ve yıl sonuna kadar devam edecek. Programın ilk dönemi 31 Temmuzda sona erecek, ikinci dönem 3 Eylül-31 Ekimde, üçüncü dönem ise 1 Kasım-28 Aralıkta uygulanacak.
     2012 Doğrudan Faaliyet Desteği Programı için 620 bin lira kaynak ayrıldığı ve 50 bin liraya varan hibe desteği sağlanabileceğine yer verilen açıklamada, destek kapsamında öncelikli bazı çalışma alanlarının belirlendiği, destekten faydalanmak isteyenlerin Zafer Kalkınma Ajansının internet sitesinden ayrıntılara ulaşabileceği ifade edildi.
    
     Muhabir: Mustafa Güngör / Serdar Yılmaz
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber Zafer Kalkınma Ajansından yeni destek programları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER