Zaman Gazetesinden Malatyada Türkiye Zamanı fotoğraf

Zaman Gazetesinden Malatyada Türkiye Zamanı fotoğraf sergisi


MALATYA (A.A) - Zaman Gazetesi, Malatyada yabancı fotoğraf sanatçılarının gözünden Türkiyenin anlatıldığı Türkiye Zamanı isimli fotoğraf sergisi açtı.
     İnönü Kapalıçarşı üstündeki serginin açılışına Malatya Valisi Vasip Şahin, Belediye Başkanı Ahmet Çakır, çeşitli kurumların il müdürleri ve davetliler katıldı.
     Burada konuşan Vali Şahin, basının önemine işaret ederek, halkın estetik duygularının beslenmesi amacıyla zaman zaman basın kuruluşlarının bu tür etkinlikler gerçekleştirdiklerini belirtti. Zaman Gazetesinin de bugün bunu yaptığını kaydeden Şahin, bu tür etkinliklerle zamanın tamamına hitap eden kalıcı eserler bırakıldığını vurguladı.
     Belediye Başkanı Çakır da, bu tür bir etkinliğin Malatyada yapılmasının kendileri için önemli olduğunu söyledi. Serginin yabancıların gözüyle Türkiyenin nasıl algılandığının göstergesi olduğunu dile getiren Çakır, emeği geçenlere teşekkür etti.
     Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmen Yardımcısı Mehmet Kamış da, çalışmayla ilgili bilgi verdi.
     Davetliler, daha sonra sergiyi gezdi.
     Türkiyeyi ziyarete gelen yabancı 10 fotoğraf sanatçısının seçme fotoğraflarından oluşan sergi, 10 Kasıma kadar gezilebilecek.
    
     Muhabir: Tuba Karahan
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber Zaman Gazetesinden Malatyada Türkiye Zamanı fotoğraf Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER