Zeytinli Belediyesi çalışanlarının maaşları

Zeytinli Belediyesi çalışanlarının maaşları 650 lira arttı


BALIKESİR (A.A) - Tüm Belediye ve Yerel Yönetim Hizmetleri Emekçileri Sendikası (TÜM-BEL-SEN) ile Edremitin Zeytinli Belediyesi arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.
     Zeytinli Belediye Başkanı Hasan Arslan, makamında düzenlenen imza töreninde, sözleşmenin 10 Aralık itibarıyla geçerli olacağını ve 9 Aralık 2013te sona ereceğini belirtti.
     Belediye imkanları ölçüsünde en iyi sözleşmeye imza attıklarını belirten Arslan, Sosyal hakların yanı sıra, bayram ikramiyeleri, yemek, evlenme, doğum, ölüm, öğrenim, yakacak, yıllık izin yardımları gibi kalemlerde haklarını alacaklar. Bundan sonra hep birlikte koşullarımız iyileştikçe daha iyi çalışacağız, daha iyi çalıştıkça koşulları da iyileştireceğiz dedi.
     Tüm Bel-Sen Balıkesir Şubesi Başkanı İsmail Avcu ise Arslan ile yaptıkları görüşmenin kısa sürede sonuçlandığını ifade ederek, Zeytinli Belediyesinde toplu sözleşmeye imza attık. Başkanımız emekçilerimizin emeğinin hakkını verdi. Toplu sözleşmemiz, çalışanlarımıza hayırlı olsun şeklinde konuştu.
     İmzalanan toplu iş sözleşmesinin belediyede çalışan 25 memuru kapsadığı ve maaşlarına aylık 650 lira artış ile yılda 1 kez 200 lira eğitim, 500 lira kurban, 300 lira ramazan bayramı ikramiyesi, 300 lira da izin bedeli ödeneceği bildirildi.
    
     Muhabir: Burhaniye / Seyhan Kırıcı
     Yayıncı: Zafer Akpınar
<< Önceki Haber Zeytinli Belediyesi çalışanlarının maaşları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER