Ziraat Türkiye Kupası

Ziraat Türkiye Kupası -Mersin İdmanyurdu, yarın deplasmanda oynayacağı Tokatspor maçı hazırlıklarını sürdürdü -Teknik Direktör Sağlam: -Savunmamızı sağlam tuttuğumuz sürece galibiyet bize uzak değil (Fotoğraflı-G


MERSİN (A.A) - Mersin İdmanyurdu, Ziraat Türkiye Kupasında yarın deplasmanda Tokatspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.
     Macit Özcan Spor Kompleksinde Teknik Direktör Nurullah Sağlam gözetiminde yapılan ve yaklaşık 2 saat süren antrenman, ısınma koşularıyla başladı.
     Kondisyon çalışmalarıyla devam eden antrenmanda, kırmızı-lacivertli futbolcular Teknik Direktör Sağlamın da katılımıyla çift kale maç yaptı.
     Sağlam, antrenman sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, yarın Ziraat Türkiye Kupasında önemli bir rakip ile karşılaşacaklarını söyledi.
     Tokatspor maçında yeni isimlere yer vereceğini belirten Sağlam, Yedeklerle çıkma gibi bir düşüncemiz yok. Ligde şans veremediğimiz bir kaç oyuncuya orada şans vereceğiz. Yedek soyunan kaleci Özden gibi oyuncularımıza bu maçta fırsat vermek istiyoruz. Savunmamızı sağlam tuttuğumuz sürece galibiyet bize uzak değil dedi.
    
     -Medical Park Antalyaspor hazırlıkları-
    
     Sağlam, Spor Toto Süper Ligde Medical Park Antalyaspor ile oynayacakları maç ile ilgili olarak da şunları kaydetti:
     Ligin ciddi çıkış yapan takımlarından birisi ile mücadele edeceğiz. Biz de iyi takımlara karşı iyi top oynadık. Antalyaspor maçının da iyi geçeceğine inanıyorum. Bu maçta da takım savunmasını ciddiye alıp galip ayrılan taraf olmak istiyoruz. 4 hafta kaldı ve 12 puan var. Biz bu 12 puana da talibiz. Antalya maçında galip gelen taraf olup yolumuza hız kesmeden devam etmek istiyoruz.
    
     Muhabir: Mesut İnce / Mustafa Çiftçi / Ali Güreli
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Ziraat Türkiye Kupası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER