Zonguldakta hırsızlara yönelik operasyon

Zonguldakta hırsızlara yönelik operasyon -Gözaltına alınan 5 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı -Zanlıların hırsızlık yaptıkları anlar güvenlik kameralarına yansıdı


ZONGULDAK (A.A) - Zonguldakta hırsılık yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 5 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Zanlıların hırsızlık anları güvenlik kameralarına yansıdı.
     Bir otobüsten ve Ereğli ilçesinde düğün salonundan hırsızlık yapıldığı ihbarı üzerine inceleme başlatan polis ekipleri, güvenlik kameraları görüntülerini inceleyerek, zanlıları ve kullandıkları otomobilin plakasını belirledi.
     Zanlıların kullandığı 16 LHB 84 otomobilin Bartına giriş yaptığını belirleyen polis, operasyon düzenledi. Operasyonda Sultan Özmut (18), Asya T. (17), Gönül Y. (16), Şirin Ergörmüş (28) ve Nail Borucugil (48) gözaltına alındı.
     Bartın İl Emniyet Müdürlüğündeki sorgularının ardından zanlılar, Zonguldaka getirilerek mahkemeye sevk edildi. Geç saatleri ifadeleri tamamlanan 5 zanlı tutuklandı.
     Bu arada zanlıların, Ereğli ilçesine bir düğün salonu ile Zonguldak kent merkezinde bir otobüsün içerisinden gerçekleştirdikleri hırsızlık anları güvenlik kameralarına yansıdı.
    
     Muhabir: Mustafa Kemal Bektaş - Faik Erez / Ferdi Akıllı
     Yayıncı: Osman Kurt
<< Önceki Haber Zonguldakta hırsızlara yönelik operasyon Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER