Zonguldak Belediye Başkanı Akdemire ziyaret

Zonguldak Belediye Başkanı Akdemire ziyaret


ZONGULDAK (A.A) - Saadet Partisi Zonguldak İl Başkanı Sadık Kar ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Muharrem Akdemiri ziyaret etti.
     Akdemir, ziyarette yaptığı konuşmada, Zonguldakın sorunların çözümü noktasında büyük gayret içerisinde olduklarını söyledi.
     Eleştiri yapılırken birilerinin dolduruşuna gelinmemesi gerektiğini ifade eden Akdemir, şöyle konuştu:
     Yol sorunumuzu ortadan kaldırıyoruz. Ana arterler üzerinde EnerjiSA, doğalgaz ve kanalizasyon çalışmaları yapıldı. Arıtma tesisimizin çalışmalarında en az altı metre derine kadar inildi. Zonguldakın coğrafi yapısı da belli. Alt zemin balçık kaplı. Bu sıkıntılarımızı haziran ayında sonlandırıyoruz. Haziran, temmuz, ağustos ayları asfalt yapım aylarımız. Çünkü asfalt için havaların ısınması ve asfaltın üretilmesi gerekmektedir. Bu nedenle yaz aylarımızda Zonguldak asfalt olacak. Atıksu arıtma tesisimiz de tamamlandı. Nisan ayında açılışımızı da yaparak kentimizi daha güzel günlerin beklediğini söylemek istiyorum.
     Saadet Partisi Zonguldak İl Başkanı Kar da kentin sorunlarını bildiklerini belirterek, Sorunları ve çözüm yollarını sizden dinlemek için bir aradayız. Bunun yanında yapabileceğimiz çalışmalarda da elimizden geldiği kadar desteğimizi oluruz. Çünkü siyasi yapımız başkalarının olumsuzlukları üzerine kurulu bir teşkilat değiliz. Bir yerde hayır ve güzel işler yapılıyorsa kim olursa olsun, mutlaka arkasında oluruz. Teşkilat olarak yanlışın karşında olmayı bir ibadet olarak görüyoruz dedi.
    
     Muhabir: Ferdi Akıllı
     Yayıncı: Erdinç Aksoy
<< Önceki Haber Zonguldak Belediye Başkanı Akdemire ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER