Zorlukları meslek aşkıyla atlattı

Zorlukları meslek aşkıyla atlattı -Kırıkkalenin tek kadın posta dağıtıcısı Ayvalık: -Her mesleğin zor yanı vardır ancak işinizi severek yaptığınızda bunun üstesinden geliyorsunuz


KIRIKKALE (A.A) - Kentte görev yapan tek posta dağıtıcısı Damla Ayvalık, her mesleğin zor yanlarının bulunduğunu ancak insanın işini severek yaptığında bu zorlukları üstesinden geldiğini söyledi.
     Ayvalık, gazetecilere yaptığı açıklamada, 4 yıl önce İstanbul Sirkeci Postanesinde göreve başladığını daha sonra memleketi Kırıkkaleye tayin istediğini belirterek, kentte 138 erkek postacının arasında tek bayan dağıtıcısının kendisinin olduğunu kaydetti.
     Günde ortalama 12 kilometre yol yürüdüğünü ifade eden Ayvalık, şöyle konuştu:
     Kayseri Erciyes Üniversitesi İşletme Fakültesinden mezun olduktan sonra Kamu Personeli Seçme Sınavına girdim. Tercihlerim arasında posta dağıtıcılığı da vardı. 4 yıl önce İstanbul Sirkeci Posta Dağıtım Müdürlüğünde göreve başladım. Bu işin en zor yanı yürümek, ancak insan işini severek yaptığınızda bu yorgunluğu hissetmiyor. İnsanlar karşılarında kadın posta dağıtıcısı gördüklerinde şaşırıyorlardı ancak zamanla alıştılar ve çok nazik davranıyorlar.
     İlk işe başladığında bazı tereddütlerinin bulunduğunu ancak zamanla bunların ortadan kalktığını söyleyen Ayvalık, posta dağıtıcılığını severek yaptığını bildirdi.
    
     Muhabir: Muhammet Fatih Gökmen
     Yayıncı: Emrah Yaşar
<< Önceki Haber Zorlukları meslek aşkıyla atlattı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER