Yıldırımhan'da okur-yazar buluşması


Mersin Özel Yıldırımhan Eğitim Kurumları'nda okur-yazar buluşması gerçekleşti.

Özel Yıldırımhan Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Nurettin Koca, her ay düzenli olarak devam eden kitap okuma etkinliklerinde, öğrencilerin edebiyat öğretmenleri tarafından belirlenen kitapları okuduğunu belirtti. Ardından öğrencilerin okudukları kitaplardan sınav yapıldığını ifade eden Koca, dereceye giren öğrencilerin ödüllendirildiğini kaydetti.
Okuma etkinliğinin en güzel taraflarından birisinin ise okunan kitabın yazarı ile öğrencilerin buluşturulması olduğunu anlatan Koca "Yazarlarımız ile öğrencilerimiz edebiyat, yazarlık, şairlik ve ünlü yazarlar ve şairler üzerine söyleşiler yapıyor, okuma etkinliğimizi imza töreni ile taçlandırıyoruz." dedi.

Kültür-edebiyat buluşmaları çerçevesinde kasım ayında öğrencilerin edebiyatçı yazar Osman Alagöz'ün 'Bir Rüyaya Uyanmak' adlı eserini okuduğunu ifade eden Koca şöyle devam etti: "Yazarımızı okulumuza davet ettik ve okur-yazar buluşmasını gerçekleştirdik. 'Her Kitap Bir Dünya' sloganı ile öğrencilerimize okuma alışkanlığı kazandırarak geleceğe güzel bir şekilde hazırlıyoruz." Okur-yazar buluşması etkinliği ödül töreni ile sona erdi. CİHAN
<< Önceki Haber Yıldırımhan'da okur-yazar buluşması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER