Yıldız futbolcu en büyük hayranı çıktı

İspanya La Liga takımlarından Barcelona’nın Brezilyalı yıldızının Jose Mourinho’nun çok büyük hayranı olduğunu açıkladı.

Yıldız futbolcu en büyük hayranı çıktı

Chelsea’den ayrılmasının ardından geleceği merak konusu olan Jose Mourinho’nun sürpriz bir hayranı çıktı. Real Madrid’i çalıştırdığı dönemdeki ezeli rakibi olan Barcelona’nın yıldız oyuncusu Neymar, Portekizli çalıştırıcının büyük hayranı olduğunu söyledi.

Bayern Münih teknik direktörü Pep Guardiola’nın önümüzdeki yıl Manchester City’yi çalıştıracağını açıklamasının ardından Chelsea’den kovulan Jose Mourinho’nun da gelecek sezon Manchester United’ın teknik direktörü olması bekleniyor. Transfer sezonunda iki Manchester ekibiyle de adı geçen Neymar, olası teknik direktörleri ile ilgili soruları yanıtladı.

Portekiz basınına konuşan 23 yaşındaki Neymar, “Mourinho ve Guardiola; ikisi de hayran olduğum teknik direktörler. Zaman zaman ikisinden de öğrendiğim şeyler oldu. Ancak benim hocam Luis Enrique ve ben Barcelona için oynuyorum” ifadelerini kullandı.

Barcelona ile olan sözleşmesi 2018 yılında sona erecek olan 23 yaşındaki yıldız, kulübüyle yeni kontrat imzalamk için görüşmelere başladı. Adı Real Madrid, Manchester United ve Manchester United’la geçen Neymar, bu sezon Katalan kulübünün formasıyla çıktığı 32 maçta 23 gol 20 asistlik olağanüstü bir performansla oynuyor. Neymar 2015 Altın Top ödülü için de Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo ile birlikte aday gösterilen 3. kişi olmuştu.


Kaynak: Sporcope
<< Önceki Haber Yıldız futbolcu en büyük hayranı çıktı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER