Yılmaz Vural'ın yeni takımı belli oldu

Türkiye’de en çok takım çalıştıran teknik direktör olarak bilinen Yılmaz Vural, yeni takımı ile yapacağı anlaşmayla 32. kez bir takımın başına geçmiş olacak.

Yılmaz Vural'ın yeni takımı belli oldu

PTT 1. Lig’de son haftalarda aldığı kötü sonuçların ardından Tayfut Havutçu’nun görevine son veren Adana Demirspor yönetimi, Yılmaz Vural ile görüşmelere başlamıştı. Olumlu geçen ilk görüşmenin ardından Adana’ya giden tecrübeli çalıştırıcı, Adana Demirspor ile anlaşmaya vardı.

AMK’ya konuşan Vural “Evet. Anlaşma sağladık. Şu anda Adana’dayım. Resmi imzayı bugün atacağız” dedi. Vural’ın bugün saat 14:00’de Adana Demirspor Aytaş Durak Tesisleri’nde sözleşme imzalaması bekleniyor.


YILMAZ VURAL 32. KEZ
Türkiye’de en çok takım çalıştıran teknik direktör olarak bilinen Yılmaz Vural, Adana Demirspor ile yapacağı anlaşmayla 32. kez bir takımın başına geçmiş olacak. Daha önce Malatyaspor, Antalyaspor, Samsunspor, Bursaspor, Karşıyaka, Adanaspor, Gaziantepspor, Eskişehirspor, Sarıyer, Trabzonspor, Gençlerbirliği, Konyaspor, Çanakkale Dardanelspor, Denizlispor, Diyarbakırspor, Çaykur Rizespor, MKE Ankaragücü, Manisaspor, Kocaelispor, Kasımpaşa, Sakaryaspor, Elazığspor, Mersin İdman Yurdu, Osmanlıspor ve Kardemir Karabükspor’da görev yapmıştı.

Adana Demirspor’u ilk kez çalıştıracak olan Yılmaz Vural, son olarak Gençlerbirliği’nde görev yapmış, Başkan İlhan Cavcav ile yaşadığı tartışma sonrası kısa süren görevinden ayrılmak zorunda kalmıştı.

KAYNAK: AMK
<< Önceki Haber Yılmaz Vural'ın yeni takımı belli oldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER