"Yolda bağıra bağıra Ayet'el-Kürsi okudum"

Asya bebeği hastaneye yetiştiren polis olay gününü anlattı: "Yolda bağıra bağıra Ayet'el-Kürsi okudum"



Türkiye 19 Mart Cumartesi sabahı kara bir güne daha uyandı. Ankara’daki terör saldırılarından sonra örgütlerin hedefi bu defa İstanbul’un en kalabalık noktalarından biri olan İstiklal Caddesi’ydi. Bir canlı bombanın kendini patlatmasıyla dört kişi yaşamını yitirdi, 37 kişi ise ağır yaralandı. Ölen ve yaralananlar arasında turistler de vardı. Zaman ilerledikçe öğrenildi ki o bebek arabası Adana’dan ailesiyle birlikte İstanbul’a gezmeye gelen, henüz 2.5 yaşındaki Asya’ya ait. Asya’nın annesi ve babası da yaralanmıştı.

Motosikletli Polis Timleri (Yunuslar) o günü anlattı:

Olay yerine çok yakındaydık. Sesi duyup gittiğimizde karşılaştığımız manzara anlatılacak gibi değil. İnsanlar yaralı bir şekilde kan revan içinde yerde yatıyordu ama bebeği görünce çok kötü hissettim. Asya’yı kucağımda hastaneye götürdüm. Gidene kadar ağladı. Olay sonrasında günlerce yüzü gözümün önünden gitmedi. Ağlaması günlerce kulaklarımdaydı.

Ben o arabayı tekrar o kadar hızlı ve güvenli sürmek istesem süremem. Hani İstiklal Marşı’nı bağıra bağıra okursunuz ya, o an ben Asya’ya bir şey olmasın diye bağıra bağıra yedi-sekiz defa Ayetel Kürsi’yi okudum. O kadar çok bağırmışım ki gün boyu sanki boğazımda enfeksiyon varmış gibi sesim kısıktı, hiç çıkmadı.




<< Önceki Haber "Yolda bağıra bağıra Ayet'el-Kürsi okudum" Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER