Yozgat'ta mahalle sakinlerinin yol tepkisi


Yozgat Yenicami Mahallesi Kışla Altı Sokak sakinleri, yıllardır bekleyen sokaklarının asfaltlanmamasına tepki göstererek kış gelmeden yolun yapılmasını istiyor.

Mahallede bulunan Osmanlı Sitesi Yöneticisi Fehmi Koçak, kendi sitelerinde 58 dairenin bulunduğunu kışın çamurdan çocukların okula bile gidemediğini söyledi. Koçak, "Sitenin dışında yüzlerce kişi bu sokakta yaşıyor. Sokağımızın asfaltlanması için belediyeye defalarca müracaat ettik, hiç kimse bizimle ilgilenmedi. Geçen yıl kışın çamurdan evimize gidememiştik, yazın yine tozdan dolayı yürüyemiyoruz. Araç dahi çıkamıyor. Yolun ortasında elektrik direkleri bulunuyor. Çöp konteynırı yolun ortasında duruyor. Sokağımızla hiç kimse ilgilenmiyor. Daha önce belediyeye gittik sizin sokağınızı yapacağız dediler. Daha sonra bir araç geldi, başka bir yeri asfaltladı, bizim buraya gelmediler. Kış mevsiminden önce yapılmasını istiyoruz" diye tepkisini dile getirdi.

Ahmet Keskin de aynı ifadeleri kullanarak, "Sokağımız yazın toz, kışın ise çamurdan geçilmiyor. Bu kışı da mı yine çamurda geçireceğiz? Belediye, kaldırım yapıp yolları daraltmaktan ziyade, yolu olmayan yerleri biran önce yapsın ki vatandaş, tozdan çamurdan kurtulsun." diye konuştu
mahalle-sakinlerinin-yol-tepkisi-1908385.htm'> CİHAN
<< Önceki Haber Yozgat'ta mahalle sakinlerinin yol tepkisi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER