Yurt-Ay Büro Sen 1. Olağan Genel Kurulu Yozgat'ta yapıldı


YOZGAT (CİHAN)- Yozgat'ta faaliyetini sürdüren Yurt-Ay Büro Sen 1. Olağan Genel Kurulu toplantısı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu salonunda yapıldı.

Yurt-Ay Büro Sen 1. Olağan Genel Kurulu toplantısına Yurt Ay Sen Genel Başkanı Hakan Çeliksoy, Yurt Ay Sağlık Sen Başkanı Fikret Yiğit, başkan yardımcıları Derviş Adıgüzel, Ömer Tosun ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Yurt Ay Sen Genel Başkanı Hakan Çeliksoy, yaptığı açıklamada, sendika olarak sadece yurttan ayrılanlara değil toplumun her kesimine kapılarının açık olduğunu söyledi. Çeliksoy, "Derneğimizin çatısı altında kendi sendiklarımızı kurmaya devam ediyoruz. Sendikalarımız, modern ve çağdaş sendikacılığın genel normlarını esas almakla birlikte, 'millî, sivil, katılımcı ve manevi değerlerimize bağlılığı' temel ilke kabul eden bir anlayışla yola çıkmış bir sendikadır. Amacımız Yurt – kardeşliğine, kamu çalışanlarına, sahipsizlere, gariplere ve yetimlere sahip çıkmak dertlerine ortak olmak, sevinçlerini paylaşmak, Yurt kardeşliğini bir şemsiye altında toplamak, gücüne güç katarak tek ses, tek yürek olmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bugün Yurt Ay Büro Sen olarak 1.Olağan Genel Kurulumuzu yaptık. İlimize üyelerimize hayırlı uğurlu olsun." dedi.

Yurt Ay Derneği'nin ürkiye'nin en büyük ailesi olduğunu ve sendikalaşma yolunda başta eğitim, sağlık, bürolarını kurduklarını vurgulayan Çeliksoy, şimdi de TarımOrman çalışanlarını kapsayan Yurt– Ay Tarım Sendikasını kurmak için müracaatta bulunduklarını ifade etti. CİHAN
<< Önceki Haber Yurt-Ay Büro Sen 1. Olağan Genel Kurulu Yozgat'ta yapıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER