Zehir taciri 6 kişi tutuklandı


Hatay'da Jandarma ekiplerinin yaptığı operasyonda çok sayıda silah ve uyuşturucu madde ele geçirildi. Olayla ilgili 17 kişi gözaltına alındı. Mahkemeye çıkarılan zanlılardan 6'sı tutuklandı.

Hatay Valiliğinden yapılan açıklamada, jandarma sorumluluk bölgesinde yapılan istihbarî çalışmalar neticesinde uyuşturucu madde imal ve ticareti suçlarını işlediği belirlenen bir çeteye yönelik olarak Samandağ ve Defne ilçelerinde düzenlenen eş zamanlı operasyon ile 17 şüpheli şahıs gözaltına alındığı bildirildi.

Açıklamada operasyon kapsamında gözaltına alınan şahıslarla birlikte; 18 adet av tüfeği, 5001 kök kenevir bitkisi, 740 gr. kubar esrar, 58 adet av tüfeği fişeği, 100 gr. kenevir tohumu, 1 adet kurusıkı tabanca, 23 adet cep telefonu, 19 adet sim kart, 1 adet 1 GB'lık hafıza kartı, 89 adet uyarıcı hap, 4 adet hassas terazi, 1 adet 20 litrelik kubar esrar taşımacılığında kullanılan bidon, 1.900 TL, 1.850 dolar ve 2.000 Arabistan Riyali nakit para ele geçirildiği ifade edildi.

Yakalanarak mahkemeye çıkarılan 17 şüpheliden 2'sinin ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldığı belirtilen açıklamada, 6 şüpheli şahsın tutuklanarak cezaevine konulduğu, 9 kişinin ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldığı vurgulandı. CİHAN
<< Önceki Haber Zehir taciri 6 kişi tutuklandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER