Zehir tacirlerinin arasından 'uzman' çıktı!


Adana'da uyuşturucu ticareti yaptıkları ve sokakta uyuşturucu sattıkları iddiasıyla aralarında açıkta olan bir uzman çavuşun da olduğu 15 kişi gözaltına alındı.

Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri ve Narkotim ekipleri, uyuşturucu madde ticareti yapan ve torbacı olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Polis, bu kapsamda, merkez Seyhan, Sarıçam ile Yüreğir ilçelerinin Onur, Şakirpaşa, Hürriyet, İncirlik, Yeşiloba ve Sümer mahallelerinde operasyon gerçekleştirdi. Polis, uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen Y.K., K.D., R.D., M.A.B., F.T, H.D., C.Ş., E.Ş., M.B., H.D., Z.Y., M.T., A.D., R.T. ve O.O.yu gözaltına aldı.
Bu arada, operasyon kapsamında, hakkındaki bir soruşturmadan dolayı açıkta olan uzman çavuş ise Jandarma ekiplerine teslim edildi. Aramalarda, 87 kilo 400 gram satışa hazır kubar esrar, 150 adet uyuşturucu hap, 2 adet ruhsatsız tabanca, uyuşturucu madde satışından elde edildiği belirtilen 2 bin 900 TL ele geçirildi.
Emniyet Müdürlüğü'nde ifadeleri alınan şüpheliler, Adana Adli Tıp Birimi'nde sağlık kontrolünden geçirildi. Adli mercilere sevk edilen 15 kişiden 10'u tutuklanarak cezaevine gönderildi.
CİHAN
<< Önceki Haber Zehir tacirlerinin arasından 'uzman' çıktı! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER