Zeljko Obradovic: Top 16'daki son iç saha maçımıza çıkacağız


Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı'nın Başantrenörü Zeljko Obradovic ve oyuncu Luigi Datome, Turkish Airlines Euroleague 2015-16 sezonu Top 16 E Grubu 13. hafta karşılaşmasında yarın konuk edecekleri Anadolu Efes maçıyla ilgili açıklamalarda bulundular.

Fenerbahçe Ülker Sports Arena'da saat 20.30'da başlayacak ve Lig TV 3 ekranlarından naklen yayınlanacak Anadolu Efes karşılaşmasına ilişkin açıklamalarda bulunan ve mücadelede ciddi bir oyun ortaya koymanın önemine değinen Obradovic, "Top 16'da kendi sahamızda oynayacağımız son maç olacak. Cedevita Zagreb maçında takım olarak gösterdiğimiz görüntü oldukça kötüydü. Bu şekilde oynamamamız gerektiğini anlamalı ve taraftarlarımızın önünde ciddi bir mücadele ortaya koymalıyız." dedi.

Sarı lacivertli ekibin yıldız oyuncusu Luigi Datome ise Anadolu Efes maçıyla ilgili kulübün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, "Grupta liderliği garantilemiş olmamıza rağmen, kesinlikle Zagreb'de yaşadığımız gibi bir sonuçla karşılaşmak istemiyoruz. Sadece mücadele etmek değil, yeni bir galibiyet kazanmak isteğindeyiz çünkü bu, bizim her maça bakış şeklimiz olmalı. Bu maç, aynı zamanda bizim için takım olarak gelişebilmek adına farklı bir fırsat daha sunuyor. Biz de bu avantajdan faydalanmaya çalışacağız." ifadelerini kullandı.
CİHAN

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER