Zidane: Ofansif futbol oynayacağız


Real Madrid'de dün Rafael Benitez'in yerine teknik direktörlük görevine getirilen Zinedine Zidane, Santiago Bernabeu Stadı'nda ilk basın toplantısını düzenledi.

Real Madrid Kulübü Kurumsal İlişkiler Sorumlusu Emilio Butragueno ile basın mensuplarının karşısına çıkan Zidane, hedefinin "Güzel, ofansif ve dengeli futbol ortaya koymak" olduğunu söyledi.

Zinedine Zidane, hücum hattında Cristiano Ronaldo, Karim Benzema ve Gareth Bale'den oluşan ve kısaca BBC olarak bilinen üçlüyü bozmayacağını aktardı.

Zidane, "Çok iyi hissediyorum. Bir teknik direktör hiç bir zaman hazır değildir. Özellikle hiç bir takım çalıştırmamış olan. Çok iyi motive olmuş durumdayım ve heyecanlıyım. Kendimi hazır hissediyorum." ifadelerini kullandı.

Kendisini Pep Guardiola ile kıyaslayan gazeteciye cevap veren Zidane, "Guardiola ile kıyaslama yapmamak gerek. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. Futbolcu olarak kıyaslama yapmadım ve teknik direktör olarak da yapmayacağım. Guardiola çok saygın bir antrenör ama kendimi onunla kıyaslamayacağım." dedi.

Efsane oyuncu Zidane, şu anda hedeflerinin La Liga ve Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak olduğunu ifade etti.

Takımın heyecanlı ve çalışmaya istekli olduğunu kaydeden Zidane, "Herkes memnun" dedi. CİHAN
<< Önceki Haber Zidane: Ofansif futbol oynayacağız Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER