Zonguldak'ta kaza: 1 ölü, 1 ağır yaralı


Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde önündeki TIR'a çarptıktan sonra bariyerlere giren otomobil hurdaya döndü. Kazada otomobil içinde sıkışan sürücü ve yolcu koltuğundaki bir kişi uzun uğraşların ardından çıkartılarak hastaneye kaldırıldı. Yaralılardan sürücünün tedavisinin devam ettiği, diğer şahsın ise hayatını kaybettiği öğrenildi. Sürücünün daha önce yaptığı kazada ise anne babasının öldüğü ve kendisinin de ayağının kopması sonucu sakat kaldığı öğrenildi.

Kaza, saat 19.40 sularında Zonguldak İstanbul karayolu Gülüç belde köprüsü üzerinde meydana geldi. İddiaya göre Serdar Gencer (54) idaresindeki 43 DK 533 plakalı otomobil, aynı istikamette giden Rahmi Taşkın idaresindeki 54 H 2470 çekici ve 54 H 2785 dorse plakalı TIR'a çarptı. Çarpmanın etkisi ile sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, köprü bariyerlerine çarparak parçalandı. Otomobil içinde sıkışan sürücü Gencer ile arkadaşı Salim Özoy'u kurtarmak için olay yerine gelen sağlık görevlileri ve itfaiye ekipleri yoğun çaba harcadı. Yaklaşık 20 dakika süren kurtarma çalışmasının ardından otomobilden ilk olarak Salim Özsoy, ardından da sürücü Serdar Gencer çıkartıldı. Yaralılar, iki ayrı ambulansla Ereğli devlet ve özel hastaneye kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan Özsoy'un yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı, sürücü Serdar Gencer'in ise tedavisinin devam ettiği öğrenildi. Kazadan dolayı karayolu yaklaşık 1 saat trafiğe kapatıldı. Kazaya karışan araçların olay yerinden kaldırılmasının ardından trafik akışı normale döndü. TIR sürücüsü Rahmi Taşkın ise ifadesi alınmak üzere Gülüç Polis Karakolu'na götürüldü.

Diğer yandan otomobil sürücüsü Serdar Gencer'in daha öncede kullandığı otomobille yaptığı kazada anne ve babasını kaybettiği, kendisinin de ayağının kopması sonucu sakat kaldığı öğrenildi.

Polis, kazayla ilgili inceleme başlattı. CİHAN
<< Önceki Haber Zonguldak'ta kaza: 1 ölü, 1 ağır yaralı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER