Zonguldakspor'a, ERDEMİR ve sendikadan anlamlı destek


Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Türk Metal Sendikası maddi anlamda zor günler geçiren Zonguldakspor için bastırılan ve destek vermek amacıyla sattığı bin 500 adet takvimin gelirini kulüp Başkanı Süleyman Caner'e teslim etti.

Ereğli Türk Metal Sendikası tarafından kulübe destek olmak amacıyla aldığı bin 500 takvimin satışından elde edilen geliri Zonguldakspor başkanı Süleyman Caner'e teslim etti. Öğle saatlerinde Yönetim Kurulu üyesi Osman Sav ile birlikte sendikaya gelen Süleyman Caner'i, Sendika Başkanı Metin Ercan ile sendikanın Şube Sekreteri Yakup Yılmaz ve Şube Mali Sekreteri Hakan Eskibina karşıladı.

Ziyarette ilk konuşmayı yapan Türk Metal Sendikası Başkanı Metin Ercan, amaçlarının Zonguldak'ın takımına sahip çıkmak olduğunu söyledi. Ercan konuşmasında, "Süleyman başkan her dönemde bu tür faaliyetleri gerçekleştiriyor. Bizler Türk Metal Sendikası ve ERDEMİR çalışanları olarak da ilimizde, ilimizin takımına sahip çıkma adına başkanımızın ve yönetim kurulunun yapmış olduğu çalışmalara dün nasıl destek verdiysek bu dönemde de destek verdik. Bundan sonra da üzerimize düşen bir şey olursa da elimizden geleni yapmaya hazırız." dedi.

Zonguldak Spor Kulübü Başkanı Süleyman Caner ise konuşmasında, maddi anlamda zor günler geçiren kulübe katkı sağlamak amacıyla takvimleri satarak maddi destek veren sendika yönetimi ve ERDEMİR işçisine teşekkür etti. Caner konuşmasında, "Zonguldakspor'a maddi anlamda destek olmak gayesi ile çıkartmış olduğumuz takvimlerimizi daha çıkarmadan Ankara'da yaptığımız bir görüşme esnasında geçen sene şube başkanımız olan Sayın Yusuf Ziya Odabaş başkanımız, şu anda sendikamızın genel başkan yardımcısı. Bize böyle bir vaatte bulunmuştu. Sağ olsun şube başkanımız Metin beyle de görüştük. Sağ olsun kendisi de hassasiyet gösterdiler. Yönetimdeki arkadaşlar ve işçi arkadaşlarımız kendilerine bıraktığımız bin 500 takvimi satarak kulübümüzün maddi anlamda sıkıntılı olduğu dönemde bize çok büyük katkıda bulundular. Ben herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Yapılan konuşmanın ardından bin 500 takvim karşılığında elde edilen gelir hazırlanan tutanağın imzalanmasının ardından Başkan Süleyman Caner'e teslim edildi. Zonguldakspor Başkanı Süleyman Caner ve kulübün yönetim kurulu üyesi Osman Sav da Türk Metal Sendikası Ereğli Şube Başkanı Metin Ercan'a Zonguldakspor forması hediye etti. Ziyaret daha sonra basına kapalı olarak devam etti.
CİHAN
<< Önceki Haber Zonguldakspor'a, ERDEMİR ve sendikadan anlamlı destek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER