Zulüm bizdense ben bizden değilim!

Yandaş yazarların bile "Çöküş başladı, yokuş aşağı yuvarlanıyor" dediği Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) içten içe kaynıyor. Ahmet Davutoğlu ile birlikte ihraç talebiyle disipline sevk edilen eski AKP millettvekili Ayhan Sefer Üstün gider ayak bombaladı.

SHABER3.COM

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Merkez Yönetim Kurulu (MYK) tarafından eski başbakan Ahmet Davutoğlu ile birlikte disipline sevk edilen dört kişiden biri olan eski Sakarya milletvekili Ayhan Sefer Üstün gider ayak AKP'ye bombaladı.

Önceki gün AKP MYK'da Davutoğlu ve Üstün’ün yanısıra eski milletvekilleri Abdullah Başçı ve Selçuk Özdağ’ın partiden kesin ihracı oybirliğiyle onaylanmıştı.

İhraç kararına yazılı beyanatla tepki gösteren Ayhan Sefer Üstün, partinin kurucu ilkelerinden uzaklaştığını belirtti. 

Üstün, “Maalesef (Doğu) Perinçek ile kol kola olanlar, terörist başından dahi medet umanlar kendi arkadaşlarının haklı uyarılarına tahammül edemediler.” dedi.

"ZULÜM BİZDENSE BEN BİZDEN DEĞİLİM"

Eski AKP’li vekil, “Adaleti aradığımız yeni adli yılbaşında MYK kararı son derece adaletsiz bir karar olmuştur. ‘Zulüm bizdense ben bizden değilim…’ diyen Rachel’i rahmetle, minnetle anıyorum." ifadelerini kullandı. 

Üstün şunları kaydetti: "Bir hareket kendi genel başkanını, öz evlatlarını yiyorsa artık o hareketin nereye evrildiğini, nereye doğru koştuğunu kamuoyunun takdirine bırakıyorum.”
<< Önceki Haber Zulüm bizdense ben bizden değilim! Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER