Yüreklerin ağza geldiği an
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Salı, Şubat 16 2016
Brezilya'da bir buçuk yaşındaki çocuk, üçüncü kattaki evinin penceresine çıkarak yürümeye başladı. Karşı apartmandaki bir kişi tarafından kaydedilen görüntüler izleyenlerin yüreğini ağzına getirdi.

Olay, geçtiğimiz günlerde, başkent Brasilia'nın bir kenar mahallesinde meydana geldi. Küçük çocuk, dakikalar boyunca pencereye tutunarak yürüdü.
Mucize eseri aşağı düşmeyen çocuğu bakıcısı içeri aldı. Çocuğun büyükbabasıyla birlikte yaşadığı, şahsın olay sırasında evde bulunmadığı, bakıcısının gözetiminde olduğu öğrenildi.
Görüntüleri izleyen yerel polis şefi Wellington Amaral, "Anne-babalar ve bakıcılar, güvenliklerini sağlamaları için çocukları her zaman görüş alanları içinde tutmalılar" dedi. Çocukların yürümeye başladıklarında yaşadıkları çevreyi keşfetmek istediğini belirten uzmanlar, ebeveynlerin pencere ve diğer tehlikeli bölgelere çocukların ulaşımını zorlaştırmaları gerektiğini kaydediyor.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Kenya'da adam kaçırma girişimi: Eğitimci Mustafa Güngör'ün Türkiye'ye iade riski var!2.Meriç'te Erdoğan'la aynı safta yer tutan Özgür Özel'e tepkiler büyüyor3.17-25 Aralık'ın yıl dönümünde AKP'li vekilin saati dikkat çekti: İşte o saat!4.AİHM kararlarına rağmen hukuksuz operasyonlar sürüyor: 1601 kişi daha tutuklandı5.Duygulara köprü kurmak

KADİR GÜRCAN

ABDULLAH AYMAZ

ŞERİF ALİ TEKALAN
ESRA BÜYÜKCOMBAK

HARUN TOKAK
ÇOK OKUNAN HABERLER







