4.5G'ye geçmeyi düşünenler dikkat
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Çarşamba, Şubat 24 2016
4.5G'ye öncesi uyumlu olmayan SIM kartlar değiştiriliyor. Ancak SIM kartı değişikliği ile birlikte bankalardan gelen tek kullanımlık şifreler de kesintiye uğruyor.

SIM kartı uyumlu olanların herhangi bir işlem yapmasına gerek kalmaksızın 4.5G'yi kullanabilmesi mümkün olacak; ancak SIM kartı eski ve dolayısıyla uyumsuz olanlar bir sorun yaşayacak. SIM kart değişikliği ne şekilde yapılırsa yapılsın kullanıcılar tek kullanımlık şifreyi bankalardan alamayacak; zira bu değişiklikte birlikte bankalardan size tek kullanımlık şifrenin tarafınıza gönderilmediği konusunda uyarıda bulunan bir mesaj gelecek.
Bankanızdan gelen bu tip bir SMS, SIM kartı değişiminden dolayı tek kullanımlık şifreyi alamayacağınızı gösteriyor

Bu mesajı gördüyseniz yapmanız gereken tek şey ya bankaya doğrudan gidip ilgili evraklara imza atmak ya da telefon üzerinden bankanızı arayarak sorunu çözmek.
Hürriyet
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Hocaefendi'nin yeğeni elinde pazar poşetiyle evine giderken gözaltına alındı2.Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran hakkındaki suçlamalar belli oldu: 'Geliyorum' dedi3.Bu kez İzmit'e İHA düştü.4.Kahramanmaraş'ta yürekleri ağızlara getiren deprem!5.KHK'lıları ilgilendiren önemli haber: AİHM başvuru kriterlerini değiştirdi işte detaylar!
6.Uyuşturucu soruşturması Fenerbahçe'ye uzandı: Sadettin Saran ifade veriyor evinde arama var7.Operasyonlara 'siyasi' diyen Serkan Toper hakkkında 'etkin pişmanlık' iddiası!8.İçişleri Bakanlığı açıkladı: İzmit'te düşen İHA Rusya'ya ait9.Murat Çalık'a kritik müdahale!10.Uyuşturucu soruşturması: Kasım Garipoğlu’nun mal varlığına el konuldu

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

NUMAN YILMAZ YİĞİT

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL
ÇOK OKUNAN HABERLER







