A Haber muhabiri MEB’in kadrolu çalışanı çıktı, soruşturma başlatıldı
⏱ Okuma Süresi 3 dk•Yayınlanma Pazartesi, Kasım 8 2021
A Haber Elazığ Bölge Müdürü ve muhabiri Fırat Öztürk'ün MEB’de memur olduğu ortaya çıktı. Elazığ İl Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk, Öztürk hakkında soruşturma başlatıldığını söyledi.
GazeteDuvar'ın haberine göre A Haber Elazığ Bölge Müdürü ve muhabiri Fırat Öztürk'ün MEB’de memur olduğu ortaya çıktı
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e Elazığ’da provokatif soru sorulmasını organize ederken videosu çekilen A Haber Elazığ Bölge Müdürü ve muhabiri Fırat Öztürk'ün, MEB’e bağlı Çubuk Bey Anadolu Lisesi’nde memur olduğu ortaya çıktı. Gazeteci Metin Cihan, Öztürk'ün memur olduğuna ilişkin kendisine gelen bilgi ve belgeleri Twitter hesabından yayımladı.
İYİ PARTİLİ OR: BUNLARI TEMİZLEYECEĞİZ
İYİ Parti Elazığ İl Başkanı Mevlüt Or, kendisinin de memurluktan gelme olduğunu, emekli olmadan siyasetin kenarından bile geçmediğini, memurların siyaset yapması ve başka bir işte çalışmasının kanunen yasak olduğunu söyledi. “Bu durum, iktidarın bu ülkeyi ne duruma getirdiğinin bir göstergesidir” diyen Or şöyle konuştu: “Bu ülkenin parasıyla hem bir kanalın muhabirliğini hem de memurluk yapıyor. Bunlar da yetmezmiş gibi işe dahi gitmiyor, provokatör eylemlerle ilgileniyor. Bu devleti tamamen tekelleştirmişler ve birilerine peşkeş çekiyorlar. Memursan memurluğunu, gazeteciysen gazeteciliğini yap. Bu cüreti gösterip bir siyasi görüşe hizmet ediyorsa o zaman devlet memurluğunu bırakacak. Devlet savurganlığını artık bırakalım. Bu devlet Türk milletini temsil ediyor, hükümetleri ya da şahısları değil. Bizlerin artık özellikle ‘devletin malı deniz, yemeyen bilmem ne’ dememeliyiz. Bizler bu devlete sahip çıktığımız sürece bunları temizleyeceğiz. Yazıktır, günahtır. Devlet parti devleti haline gelmiş. Biz bunların önüne geçmek istiyoruz. Dünyaca işsizimiz var, bırakın bir vatandaşımız o işten faydalansın. Devletin birimleri derhal harekete geçerek bu şahısla ilişkisini kesmelidir."
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Mustafa Yeneroğlu, üç harbiyeli genç kadını ziyaretinde, kaybolan toplumsal vicdanı nasıl izlediğini anlattı2.Dönerciden terör örgütü çıkarmaya çalışanlar 1 yıldır iddianame uyduramadı!3.Karayip Denizi'nde sıcak dakikalar! ABD askerlerinden bir tankere daha operasyon4.Rıza Akpolat ‘rüşvet’ iddiasından yeniden tutuklandı!5.Rusya, 'Oreşnik' füzesini ateşledi: Kiev ve Lviv’de büyük hasarlar
6.Fransa ve İngiltere Ukrayna'ya 15 Bin Asker Gönderecek: Moskova sert tepki verdi7.Kim düşük kim gözde! Erdoğan'ın uçağında yandaş değişim profilinin detayları8.Trump'ın, Venezuela petrol planı hangi aşamada? işte son durum!9.Ünlü firmalara 'altın ithalat kotasını deldin' operasyonu10.Bebek Otel'e jandarma 200 kişilik ekiple baskın yaptı!

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

ABDULLAH AYMAZ

ARİF ASALIOĞLU
ÇOK OKUNAN HABERLER

Mustafa Yeneroğlu, üç harbiyeli genç kadını ziyare...

Dönerciden terör örgütü çıkarmaya çalışanlar 1 yıl...

Karayip Denizi'nde sıcak dakikalar! ABD askerlerin...

Rıza Akpolat ‘rüşvet’ iddiasından yeniden tutukla...

Rusya, 'Oreşnik' füzesini ateşledi: Kiev ve Lviv’d...


