Akgündüz’ün yalanı Amsterdam’dan sekti
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Cumartesi, Aralık 18 2021
Rotterdam İslam Üniversitesi Rektörü Ahmet Akgündüz, Hollanda’daki doğalgaz fiyatları hakkında Twitter’dan, “Hollanda’da doğalgaz fiyatları %100 arttı. Türkiye’deki çığırtkanlara duyurulur. Üç odalı bir evin aylık enerji gideri 500 Euro” paylaşımında bulundu. Fakat bu açıklamanın gerçek olmadığı kısa süre sonra ortaya çıktı.

Akgündüz’ün iddialarına karşı Hollanda’nın en pahalı şehirlerinden biri olan başkent Amsterdam’da bir ailenin en fazla doğal gaza ödediği miktar 80 euro. Ülkede 3 odalı bir evde yaşayan bir ailenin doğal gaz ve elektriğe ödediği miktar en fazla 181 euro.
Amsterdam’da ikamet eden Bilal Akdoğan Akgündüz’e twitterdan yazdığı cevapta şunlara dikkat çekti. “Amsterdam’da yaşıyorum. YALAN SÖYLÜYORSUNUZ. Kasım ayı faturamı paylaşıyorum.64 metreküp: 71 €

Bilal Akdoğan
Bu seneki en yüksek faturam bu… Ayrıca dünyada doğalgaz ücreti arttı diye 200 € destek veriyorlar ve enerji şirketlerine de ev başı 400€ destek verdiler” açıklamasında bulundu.


Hollanda Enerji Bakanlığı, geçen hafta yaptığı açıklamada düşük gelirli ailelere ek 200 euro enerji yardımı yapacağını açıkladı. Sosyal İşlerinden Sorumlu Devlet Sekreteri Dennis Wiersma tarafından yapılana açıklamaya göre, ‘düşük gelirli ailelere 200 avro enerji yardımı yanı sıra 400 avroluk enerji indirimine ek olarak sadece düşük gelirli ailelere yapılacak’ denildi. Ödenek alanlara otomatik ödeme yapılacak. Bunun dışında düşük gelirli olanlar bağlı bulundukları belediyelere kendileri başvuracak.
30 Haziran 2014’te servis edilen “Hol
AMSTERDAMLILAR AKGÜNDÜZ YALAN SÖYLÜYOR

Bilal Akdoğan
Bu seneki en yüksek faturam bu… Ayrıca dünyada doğalgaz ücreti arttı diye 200 € destek veriyorlar ve enerji şirketlerine de ev başı 400€ destek verdiler” açıklamasında bulundu.


HOLLANDA DEVLETİ AİLELERE 200 EURO ENERJİ YARDIMI
Ahmet Akgündüz’ün suçlamaları daha önce de yalan çıkmıştı
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Depremde yaptığı binada 51 kişi ölen utanmaz müteahhit: "TOKİ projelerine devam ediyorum"2.Merz ABD konusunda uyardı: 'Kötü dönüşüme hazır olun'3.Danışma şartı getirdi: Trump, Fed Başkanlığı için aklındaki iki ismi açıkladı4.Bir aileyi yok eden o ilacın kullanılmasına nihayet düzenleme getirildi!5.TMSF, Habertürk TV'nin satıldığı iddialarına açıklık getirdi

Hüseyin Yağmur
Esra Büyükcombak

Numan Yılmaz

Prof. Dr.

Hüseyin Odabaşı
ÇOK OKUNAN HABERLER

Depremde yaptığı binada 51 kişi ölen utanmaz mütea...

Merz ABD konusunda uyardı: 'Kötü dönüşüme hazır ol...

Danışma şartı getirdi: Trump, Fed Başkanlığı için ...

Bir aileyi yok eden o ilacın kullanılmasına nihaye...

TMSF, Habertürk TV'nin satıldığı iddialarına açıkl...


