Ali Koç'tan hakem tepkisi: Bu düzen kurgulanmış
⏱ Okuma Süresi 3 dk•Yayınlanma Çarşamba, Mayıs 22 2019
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, federasyon seçimleri ve sezon genelindeki hakem hataları ile ilgili konuştu. Koç, "Biz adil yönetim istiyoruz. Yok 3 Fenerbahçe'den, 3 Galatasaray'dan, 3 Beşiktaş'tan diye bir dağılım olacaksa, Türk futbolu bir yere gidemeyecektir. Birçok insan üzerinden formayı çıkaramıyor. Hakem hataları konuşuluyor. Sezon sonuna kadar artarak konuşulmaya başlandı. Bize göre kurgulanmış bir düzen var burada" dedi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, federasyon seçimleri ve sezon genelindeki hakem hataları ile ilgili konuştu. Koç, "Biz adil yönetim istiyoruz. Yok 3 Fenerbahçe'den, 3 Galatasaray'dan, 3 Beşiktaş'tan diye bir dağılım olacaksa, Türk futbolu bir yere gidemeyecektir. Birçok insan üzerinden formayı çıkaramıyor. Hakem hataları konuşuluyor. Sezon sonuna kadar artarak konuşulmaya başlandı. Bize göre kurgulanmış bir düzen var burada" dedi.
TFF'de yapılacak seçim ile birlikte bir değişime gideceklerini kaydeden Koç, "Bizim için kabus gibi sezon geride kalıyor. Şu anda Türk futbol ailesi için en önemli olay TFF seçimleri. 1 Haziran'da seçimler yapılacak, şu anda tek bir aday var. İnşallah yeni seçilecek yönetim kurulu, futbolda yaşanması beklenen değişimin ilk adımı olur. fitili ateşleyen gelişme olur. Futbolun beklenen yere gelmesi için, tüm paydaşların kendine çeki düzen vermesi, bir nevi devrim yapılması gerekiyor Türk futbolunda. Bunu da yapabilecek ilk kurum, federasyondur. Hepimizin topyekün bir değişim içinde olması lazım" ifadelerini kullandı.
"Fenerbahçe olarak daha çok ses yükselteceğiz"
Fenerbahçe olarak gelecek dönemde daha çok açıklama yapacaklarını belirten başkan, "Ya bu düzeni kabul edeceğiz ve memnunuz diyeceğiz, ya da bu düzeni değiştirmek için var gücümüzle savaşacağız. Umarım, arzu ederim, içeride ifade ettiği fikirlerle sayın Nihat Özdemir bu değişimi başlatır. Profesyonel kadrolardan, yönetimi temsil edenlere kadar topyekün bir değişimde olmamız gerekiyor. Bu konularla ilgili biz Fenerbahçe olarak daha çok ses yükselteceğiz, daha çok konuşacağız. Yayıncı kuruluştan gelirlerin dağıtılımına kadar çok görüşümüz var, bunları paylaşacağız. Bir fayda sağlarsa, ne ala. Bu düzende görüyorsunuz ki, sporun gerçek sahibi olan sokaktaki insanlar memnun değil" dedi.
"Hakemler konusunda kurgulanmış bir düzen var"
Hakem hatalarının kurgulanmış bir düzenin
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Asla Vazgeçmeyeceğim!2.Trump: 'Çok ciddi bir misilleme olacak'3.ABD'de üniversiteye kanlı saldırı: Çok sayıda ölü ve yaralı var!4.Yola çıktıklarımızla beraber Yoldayız5.Yola çıktıklarımızla beraber 'Yoldayız'
6.Endonezya ağlıyor: Sel felaketinde can kaybı 1000'i aştı7.Bedenin ritmi: Günün her saatinin bir işleyişi var8.Dünyanın konuştuğu firar: Machodo'nun Venezuela'dan kaçış detayları ortaya çıktı9.Rusya Donbas'da ısrarcı10.Rusya'nın donmuş varlıklarına el konuldu: AB ile Moskova arasında hukuk savaşı başladı

Kemal Gülen
Esra Büyükcombak

Numan Yılmaz

Prof. Dr.








