Ali Koç'tan kendisine seslenen depremzedeye fırça: Ne bağırıyorsun!
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Pazartesi, Nisan 24 2023
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Hatay’ın Dörtyol ilçesinde canlı yayın sırasında “başkanım” diyerek kendisine seslenen depremzedeyi “neden bağırıyorsun” diyerek fırçaladı.
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayasıyla Fenerbahçe Kulübü tarafından Hatay’ın Dörtyol ilçesinde kurulan çadır kenti ziyaret etti.
Koç ve Fenerbahçeli futbolcular depremzedelerden büyük ilgi gördü. Koç’un televizyon kanalına canlı bağlantı yaptığı sırada bir depremze de kendisine “başkanım, başkanım” diyerek seslendi. Koç, yayın biter bitmez depremzedeye dönerek “Neden bağırıyorsun” diyerek fırça attı. Depremzedenin yaşadığı mahcubiyet cep telefonu kamerasına da yansıdı.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Hakime öyle dimdik sordu: “Rüşvet mi aldınız?”2.Flash Haber... Cumhurbaşkanı başdanışmanı yolsuzluk iddiasıyla istifa etti3.Tavşanın suyunun suyu gibi! ”Siz hiç doğuran delil gördünüz mü?”4.İşte gerçekler! Avrupa, Rusya'nın Oreşnik füzelerine ne kadar hazır!5.Eski Adalet Bakanı, başka bir ülkeden 'siyasi mülteci' statüsü aldı

HÜSEYİN ODABAŞI

ABDULLAH AYMAZ

TÜRKMEN TERZİ

ARİF ASALIOĞLU

KADİR GÜRCAN
ÇOK OKUNAN HABERLER







