Ambulans takla attı: 1 ölü
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Salı, Haziran 7 2016
AKARYA'nın Ferizli İlçesi'nde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği ambulans refüjde bulunan aydınlatma direği ile ağaca çarparak takla attı.

Rahatsızlığı nedeniyle ambulansla hastaneye kaldırılan Alaattin Tavlı kazada hayatını kaybederken, 4 kişi yaralandı.
Kaza bu akşam saatlerinde, Ferizli Gölkent kavşağında meydana geldi. Karasu'dan aldığı Alaattin Tavlı'yı Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürmekte olan Sezai A. idaresindeki ambulans sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu orta refüjde bulunan aydınlatma direği ile ağaca çarparak takla attı. Kazada devrilen ambulansta bulunan hasta ile bir hasta yakını ve ambulansta görevli 3 kişi yaralandı. Kazayı görerek yardıma koşan vatandaşlar ambulanstan çıkarılan yaralılara destek olmaya çalıştılar. Ferizli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Alaattin Tavlı bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ambulansta bulunan Talha Tavlı ise Sakarya Yenikent Devlet Hastanesi'ne sevk edilirken, yaralı 3 sağlık personeli ise tedavi altına alındı.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
DHA
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.5 yılda 0'dan 35'e: Bir öğretmenin patronluğa uzanan başarı hikayesi Tututanlar'da2.Bir garip 'misilleme' iddiası: Libya'ya giden THY uçağı iniş yapmadan geri döndü3.Tayyar muhalefete soyundu: İktidara ağır eleştirileri peş peşe sıraladı4.Saray'dan Özel'in İHA iddiasına cevap!5.Putin: Rusya artık Ukrayna ordusunun geri çekilmesiyle ilgilenmiyor!

KADİR GÜRCAN

ABDULLAH AYMAZ

ŞERİF ALİ TEKALAN
ESRA BÜYÜKCOMBAK

HARUN TOKAK
ÇOK OKUNAN HABERLER

5 yılda 0'dan 35'e: Bir öğretmenin patronluğa uzan...

Bir garip 'misilleme' iddiası: Libya'ya giden THY ...

Tayyar muhalefete soyundu: İktidara ağır eleştiril...

Saray'dan Özel'in İHA iddiasına cevap!

Putin: Rusya artık Ukrayna ordusunun geri çekilmes...


