Anayasa profesöründen tarihi çıkış
⏱ Okuma Süresi 3 dk•Yayınlanma Çarşamba, Eylül 16 2020
Anayasa Profesörü Mustafa Erdoğan, Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) lideri ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiye’de rejimi değiştirdiğini ve bunun Hizmet Hareketi operasyonları kılıfı altında yapıldığını söyledi.
Anayasa Profesörü Mustafa Erdoğan, toplumun Hizmet Hareketi'ne yönelik cadı avıan sesiz kalmasını fırsat bilen Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) iktidarının Türkiye'de rejimi değiştirdiğini söyledi.
Erdoğan son beş yıldır Hizmet Hareketi'ne yönelik operasyonlara ve toplumun hukuksuzluklara suskunluğuna dair kısa bir analiz kaleme aldı.
Erdoğan şahsi Facebook hesabından paylaştığı analizde şunları altını çizdi:
“Çoğu kimse neden farkında değil rejimin değişmekte olduğunun? Rejim değişikliği ‘F.T.’ denen günah keçisi üzerinden gerçekleştiriliyor da ondan.
PROF. DR. ERDOĞAN: DERT EDİNMEK NE DEMEK, HATTA "OH OLSUN" DENİLİYOR
Şu veya bu sebeple Gülen Cemaati’ne husumet besleyen, antipati duyan, ondan zarar görmüş veya görmemiş herkes, devlet tokatının mağduru Cemaatçiler veya hatta Cemaatin sempatizanları olduğu sürece bunu dert edinmiyor; dert edinmek ne demek, hatta ‘oh olsun’ diyor.

Anayasa Profesörü Mustafa Erdoğan, Hizmet Hareketi'ne yönelik cadı avına sessiz kalanların rejimi değiştirmesi için AKP'ye büyük bir fırsat sunduğunu belirtti.
Hiç ummadığınız kişiler (ki bunların içinde, 15 Temmuz öncesinde Cemaat sempatizanı olduğunu düşündüren paylaşımlar yapanlar da var) bazı kimselerin ‘F.T.’cü’ veya ‘F.TÖ-bağlantılı’ olduklarına dair resmi iddia ve isnatları devletin onlara zulmetmesi için yeterli görüyor.
"DAYAK YİNE HELE CEMAATÇİ İSE MESELE YOK"
Bu arada, ‘F.T.’cü’ diye gözaltına alınan, tutuklanan veya işten atılan
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Enkaza ulaşıldı, kurtulan yok: Libya Genelkurmay Başkanı'nı taşıyan uçak Haymana civarında düştü!2.Suriye’de Hakan Fidan’a Soğuk Duş3.BM koruması altındaki eğitimci Güngör'ün Türkiye'ye iade tehlikesi sürüyor!4.Ne mesaj taşıyor? Karadeniz'de Türk gemisine kamikaze dron saldırısı yapıldı!5.MEB yine yapacağını yaptı: Yıllardır sürüyordu kaldırdı!
6.Karadağ kısa süre önce yaşanan krizden sonra vize kararını verdi!7.Daltonlar çetesine bir soruşturma daha: Mahkeme salonunda jandarmaya saldırmışlardı!8.Uyuşturucu Soruşturması: Emrullah Erdinç serbet9.Otobüs umre için Arabistan'da bulunan Türk kafilesinin içine daldı: Ölü ve yaralılar var!10.İşte 2026'nın asgari ücret rakamı!

CUMA KARAMAN

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI

ABDULLAH AYMAZ
ÇOK OKUNAN HABERLER







