Aracı kurtarmak isteyen teyze çocukları gölde boğuldu

Okuma Süresi 3 dkYayınlanma Pazartesi, Kasım 30 2015
Kandıra Kaymaz Erikli köyünde bulunan köyde yeni aldıkları off-road aracını denemek isteyen teyze çocukları çamura saplanan aracı kurtarmak isterken gölde boğularak hayatını kaybetti.
Aracı kurtarmak isteyen teyze çocukları gölde boğuldu
Kandıranınsesi.com'dan Ünal Cankurt'un haberine göre Yunus Aktaş (24) ve teyzesinin oğlu Mikail Akalan (41) bir arkadaşıyla beraber yeni aldıkları cip ile sık sık off-road yaptıkları Kaymaz Erikli Gölü mevkiine gitti.  Burada cipi denemek isteyen Yunus Aktaş’ın kullandığı 34 CRG 51 plakalı araç, çamura saplanınca teyzesinin oğlu Mikail Akalan’dan yardım istedi. İki arkadaş çamura saplanan aracı çıkartmak için çabalarken yanlarında bulunan diğer arkadaşları ise çekme halatı bulmak için olay yerinden ayrıldı.

Yardım çağırmaya gitti


İddiaya göre Yunus Aktaş aracı çamurdan kurtarmak için çalıştırdığı esnada Mikail Akalan da aracın üzerine çıktı. Bu esnada araç devrilerek sulara gömüldü. Aracı kurtarmak isteyen Mikail Akalan ve Yunus Aktaş otomobille birlikte çamura saplandı. Çekme halatı bulmak için giden arkadaşlarının geri dönerek durumu fark etmesi sonucu olay yerine itfaiye, AFAD, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan arama çalışmaları sonucu aracın içinde olan Yunus Aktaş’ın cesedine ulaşıldı.

Yakınları sinir krizi geçirdi


Ekipler, tarafından yapılan arama kurtarma çalışmalarının ardından Mikail Akalan’ın da cesedine ulaşıldı. Akalan’ın cesedi de olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Asri Mezarlık morguna kaldırıldı.  Hayatını kaybeden Mikail Akalan'ın el konulan Bugün Televizyonu editörü Fatih Akalan'ın ağabeyi olduğu öğrenildi. 

&

Bu haberler de ilginizi çekebilir