AtlasGlobal işçileri eylem çadırı kurdu
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Cuma, Aralık 4 2020
Maaşlarını ve tazminatlarını alamayan AtlasGlobal çalışanları, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy'un kardeşi Murat Ersoy'un sahibi olduğu ETS Tur önünde çadır kurdu.
İki yıldır maaşlarını ve tazminatlarını alamayan AtlasGlobal işçileri dün ETS tur önünde çadır kurarak kapının önüne pankartlar bıraktı.
"Ali Murat Ersoy'a (ETS'nin yönetim kurulu başkanı) haber verin! Alacaklarımızın peşini hiçbir zaman bırakmayacağız" yazılı pankartı şirketin kapısının önüne bırakan işçiler, "Hakkımızı alana kadar eylemimiz devam edecek." mesajı verdi.

İşçiler, maaşlarının, kıdem, ihbar tazminatlarının ödenmesini ve kötü yönetimden dolayı AtlasGlobal personelinden özür dilenmesini istedi.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Dikkat çeken paylaşımın ardından yandaş Zihni Çakır da gözaltına alındı2.Zorunlu askerlikte yeni dönem!3.Hani çelik kubbe vardı? Balıkesir'e İHA 10 gün önce düşmüş köylüler olmasa kimsenin haberi yok4.Sadettin Saran adliyeden adli tıpa sevkedildi!5.Varan 3: Bu kez Rus İHA'sı Balıkesir'de ortaya çıktı

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

NUMAN YILMAZ YİĞİT

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL
ÇOK OKUNAN HABERLER






