Bahçeli açıkladı: MHP İmralı Heyeti'ne katılıp Öcalan'la görüşmeye hazır
⏱ Okuma Süresi 3 dk•Yayınlanma Salı, Kasım 4 2025
Gözlerin siyasette üzerine çevrildiği MHP lideri Devlet Bahçeli merakla beklenen açıklamasını yaptı. İşte Bahçeli'nin açıklamasından önemli satır başları.
Cumhur ittifakında kriz tartışmaları sürerken MHP'ye yakın yayın organı Türkgün, Bahçeli'nin önemli açıklamalar yapacağını duyurmuştu. Bu haberin ardından gözlerin çevrildiği Devlet Bahçeli grup toplantısında konuştu.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin konuşmasından öne çıkan bazı bölümler şu şekilde:
"BİZ MHP VE CUMHUR İTTİFAKIYIZ"
Dertler sağanak sağanak olsa da biz varız ve buradayız. Sorunlar yumak yumak olsa da gene biz varız ve her zaman milletimizin yanında ve hizmetindeyiz. Biz Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur İttifakıyız.
Bugün ben gördüğümüz ayrıca tarihin yaşanmış gerçeklerden damıtılarak gösterdiği hakikat ise huzurlu, umutlu, güvenli, gelişmiş, barışdil ve refah içinde serpilen büyük ve süper güç Türkiye'nin mimarisidir. Bu mimarinin inşa ve ihyası yalnızca siyasi sorumluluğumuz değil, gelecek nesillere, geleceğin ümit olan torunlarımıza vefa borcudur.
Türk yönetim tarihinin ve geleneğinin akla dayandığı bilinmektedir. Aklın hayal kırıklığını önlediği, toplumun umutlarına nitelik, devletin hedeflerine içerik kazandırdığı hep söylenegelmiştir. Biz aklımızı kullanarak inancımızı ve irademizin bayraktarlığı altında toplanarak doğruyu bağlılığımızı uzlaşmanın bereketiyle temellendirip önümüze çıkan engelleri teker teker aşacağız.
Maksadı bulanık, bakışı dağınık iradesi çarpık iddiası içi güdük itibarı sönük kimi çevrelerin terörsüz Türkiye hedefini sabote etme çabası duygusallıkları kaşıyarak provokasyonlara teşne olma gayreti bizim nazarımızda yok hükmündedir. Terörle anılan bir ülke olmaktan hızla kurtuluşun adım adım ilerlediği bu günlerde terörsüz Türkiye seferli durduracağını zannedenlerin buna dair siyasi ilan yapanların üzerinde durdukları zemin kaydıkça daha çirkefleşmeleri beklenen öngörülen bir durumdur.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Meriç'te Erdoğan'la aynı safta yer tutan Özgür Özel'e tepkiler büyüyor2.17-25 Aralık'ın yıl dönümünde AKP'li vekilin saati dikkat çekti: İşte o saat!3.AİHM kararlarına rağmen hukuksuz operasyonlar sürüyor: 1601 kişi daha tutuklandı4.Aile birleşimi vizesinde Türkler Almanya'da ilk sırada5.Moskova bambalı saldırıyla sarsıldı: Rus general hayatını kaybetti

KADİR GÜRCAN

ABDULLAH AYMAZ

ŞERİF ALİ TEKALAN
ESRA BÜYÜKCOMBAK

HARUN TOKAK
ÇOK OKUNAN HABERLER

Meriç'te Erdoğan'la aynı safta yer tutan Özgür Öze...

17-25 Aralık'ın yıl dönümünde AKP'li vekilin saati...

AİHM kararlarına rağmen hukuksuz operasyonlar sürü...

Aile birleşimi vizesinde Türkler Almanya'da ilk sı...

Moskova bambalı saldırıyla sarsıldı: Rus general h...


