Banka Müdürlüğünden 'PKK İmamlığına' bir mağduriyet hikayesi
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Çarşamba, Ocak 2 2019
Kuzey Irak’ta Albaraka Türk’ün banka müdürü iken bir anda nasıl aranan biri oldu. Nurettin Aytuğ yaşadıklarını anlattı
Erkam Tufan Aytav’ın You Tube kanalındaki ’30 Dakika’ programının bu haftaki konuğu Irak’tan Türkiye’ye kaçırılan Nurettin Aytuğ oldu. Kuzey Irak’ta Albaraka Türk’ün banka müdürü iken hakkında PKK imamı suçlaması yapılan, başına 300 bin dolar ödül konulan ve Türkiye’ye kaçırılan Aytuğ yaşanan hukuksuzlukları anlattı.
“Banka Müdürlüğünden ‘PKK imamlığına’ bir mağduriyet hikayesi başlıklı programda Nurettin Aytuğ, “Bölgede etkili olan MİT’in gücü tek olarak bize yetiyor. Masum insanları kaçırarak Türkiye’ye getiriyor. ” diyerek Kuzey Irak’tan kaçırılmasından Türkiye’deki hapis sürecine kadar yaşadıklarını ayrıntıları ile paylaştı.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Hakime öyle dimdik sordu: “Rüşvet mi aldınız?”2.Flash Haber... Cumhurbaşkanı başdanışmanı yolsuzluk iddiasıyla istifa etti3.Tavşanın suyunun suyu gibi! ”Siz hiç doğuran delil gördünüz mü?”4.İşte gerçekler! Avrupa, Rusya'nın Oreşnik füzelerine ne kadar hazır!5.Eski Adalet Bakanı, başka bir ülkeden 'siyasi mülteci' statüsü aldı

HÜSEYİN ODABAŞI

ABDULLAH AYMAZ

TÜRKMEN TERZİ

ARİF ASALIOĞLU

KADİR GÜRCAN
ÇOK OKUNAN HABERLER







