Bin Ladin ailesinin ABD'deki ultra lüks evi satışa çıkarıldı
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Pazartesi, Ağustos 2 2021
Eski El-Kaide lideri Usame Bin Ladin'in kardeşi İbrahim'in ABD'de sahibi olduğu ancak 11 Eylül saldırılarından bu yana adımını atmadığı ev satışa çıktı. 8 bin metrekarelik bir arazi içindeki yedi yatak odalı, beş banyolu ev için 236 milyon TL isteniyor.
Terör örgütü El-Kaide’nin öldürülen eski lideri Usame Bin Ladin'in kardeşi İbrahim Bin Ladin’in, ABD’nin Los Angeles kentinde bulunan Bel Air malikanesi satışa çıktı.
New York Post’un haberine göre 1931’de yapılan ev, 1983 yılında İbrahim Bin Ladin tarafından 1.6 milyon dolara satın alındı. 38 yıldır Bin Ladin ailesinin sahibi olduğu ev son 20 yıldır terk edilmiş durumda.
ABD’yi kana bulayan 11 Eylül saldırılarından sonra İbrahim Bin Ladin eve bir daha adımını atmadı. 659 metrekare kapalı alana sahip ev, 8 bin metrekarelik bir arazi içinde. Bahçesinde palmiye ağaçları ve büyük bir havuzu da olan evin yedi yatak odası ve beş banyosu bulunuyor.
Liste fiyatı olarak 28 milyon dolar (236 milyon TL) belirlenen ev için, “Yenilemeye açık ve ev sahibi 20 senedir burada değil” notu düşülmesi dikkat çekiyor.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Rezan Epözdemir, Terim'e neden 5 buçuk milyon TL transfer etti?2.14 yıl sonra yeni operasyon kararı!3.MHP'li Yıldız'ın kapsam dışı kalanlar 'sabretsinler' çıkışı siyasiler için de bir anlam taşıyor mu?4.'Ukrayna'daki savaş 90 gün içinde sona erebilir!'5.Kamu personeline nefret operasyonu: 8 ilde 20 kişi hakkında gözaltı kararı
6.AKP'li Şamil Tayyar'ın dediği çıkmadı! ”Bu karar, Saran’ın değil, Fenerbahçe’nin gücüdür”7.Melih Gökçek mahkum oldu: 20 bin tl tazminat ödeyecek!8.Sadettin Saran gözaltındayken, Ali Koç'tan başkanlık çıkışı9.Can Holding soruşturmasında yeni gelişme!10.OYAK'ta neler oluyor? Üyeler deprem yardımları tutarsız olunca hesap sordu!

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI
ÇOK OKUNAN HABERLER







